Аљонка Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 ?????? рече: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????! ...evo i mene radosti, ... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj..... jesam dobra, a? a? a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 јесам..... јутроске на литургији у цркви 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 me too Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Нисам... ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ?????? рече: ???? ?????? :) рече: ????????? ??? ?? ???? !!! 0442_feel 0442_feel ?????? ?????? ? ???????? ????, ??????? ??????? ??????? 8084.gif 8084.gif 8084.gif https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,102.msg103533.html#msg103533 ? ?? 11222 klapklap klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 A????? рече: ?????... 0442_feel Ej, Aleksa... nemoj da birnes... jednom sam ja bila tuzna sto nisam, i utesio me ovaj komentar... Srdjan рече: alonka рече: Ja nisam 0442_feel Bolesna sam i lezim kuci 0442_feel ?? ?????, ????? ?? ??????, ?? ????????? ?? ??? ????. Ni ti nista ne brini... necemo ni mi bez tebe 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 i da oćemo ne možemo 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Богу хвала за све! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Јесам јуче у храму Христа Спаситеља.Служио Патријарх,митрополит чешки и 170 епископа!И било једно 500 попова. Али нису сви служили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?????????? рече: ????? ???? ? ????? ?????? ?????????.?????? ?????????,?????????? ????? ? 170 ????????!? ???? ????? 500 ??????. ??? ???? ??? ???????. Jao blago tebi.... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?????????? рече: ????? ???? ? ????? ?????? ?????????.?????? ?????????,?????????? ????? ? 170 ????????!? ???? ????? 500 ??????. ??? ???? ??? ???????.? ???? sokiran bleh ? ?? ?????? ???? ???? ???? ?? ??? ??????? crvenilo crvenilo crvenilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?????????? рече: ????? ???? ? ????? ?????? ?????????.?????? ?????????,?????????? ????? ? 170 ????????!? ???? ????? 500 ??????. ??? ???? ??? ???????. ??????? ?? ?? ????? ???? ????? ?? ?????? "???????? ?????? ???????? ??????? ??? ?? ?????? ????? ??? ?????" ??? ???? ??????... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Али то ми није први пут.Друго,готово у свим храмовима москве има честица моштију.Например, ковчежић са 30 честица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 W.A.Mozart рече: i da o?emo ne možemo https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='iron maiden' /> iron maiden http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 јесам.... јутрос.... слава Богу Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука