Jump to content

Transhumanizam

Оцени ову тему

Aquilius Cratus

Препоручена порука

aquilio, tema je super ali imam problem sa ucitavanjem linkova... ekstra

Koji linkovi ti ne rade?

sve sto si postavio kod mene ide isprekidano. nemoguce je tako da propratim priloge koje si postavio. pokusao preko opere pa preko mozile ali nista. tako recimo neku muziku preko youtuba nekad hoce da ucita a nekada ne nego u startu blokira.

sorry, zato ti nisam od koristi.

Подели на овим сајтовима

Ti se dosta zanimas za kognitivne nauke pretpostavljam da imas pozitivan stav o transhumanizmu generalno?!

:)

Transhumanizam - sta ja tome mislim je da je to super :).

Salim se, ne znam nista o tome - nekako sam uvek mislio da je to ono kad nas ubacuju u softver, pa zivimo vecno kao kao neki bitovi i slican SF-a pa se nisam udubljivao? :)

Pogleda cu ovo sto si okacio i malo iscitati pa mozda budem mogao da dopsrinesem necim pametnim.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

kakva teorija, cista praksa

http://theindustryexposed.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=category&id=1:vids&Itemid=2

u nekoliko epizoda, od njih 70ak, sa gornjeg linka, postoji prilicno jasno pokazano medijsko delovanje u pogledu promocije transhumanizma kao agende, kreatora ljudskih misljenja.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...