Баба Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 То значи нпр... Када би папа послао писмо ови му неби примили..јер се оглашава као Епископ Рима...а пошто је Римска столица упражњена...он се погрешно представља.. 0110_hahaha Добар гег... папа је у другој конфесији , илити већ поодавно у расколу, тако да за њега важе друга правила, а за оне који су унутар православља важе регуларна правила... Много се сви зезају са расколом , раскол није зезање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд...Колико знам има у Италији православних епископа, не ми не признајемо папу за православног епископа Рима.Нисмо га признавали ни пре тог "буџења" , јер је то дошло тек на ватиканском концилу, значи у 19 веку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд...Колико знам има у Италији православних епископа, не ми не признајемо папу за православног епископа Рима.Нисмо га признавали ни пре тог "буџења" , јер је то дошло тек на ватиканском концилу, значи у 19 веку. kad je aleksandriski patrijarh služio opelo papi Jovanu opevao ga je kao episkopa rima!Ja gledao prenos na rts1 ,u studiu je bio neki katolički sveštenik koji je komentarisao celu ceremoniju! Kad je patrijarh počeo da služi,počne da duva vetar a kaže katolički sveštenik da je to prisustvo Duha Svetog! Kako je on to rekao tako vetar svim onim biskupima i kardinalima oduvao mitre sa glava 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 С Богом се није шалити . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд...Колико знам има у Италији православних епископа, не ми не признајемо папу за православног епископа Рима.Нисмо га признавали ни пре тог "буџења" , јер је то дошло тек на ватиканском концилу, значи у 19 веку. kad je aleksandriski patrijarh služio opelo papi Jovanu opevao ga je kao episkopa rima!Ja gledao prenos na rts1 ,u studiu je bio neki katolički sveštenik koji je komentarisao celu ceremoniju! Kad je patrijarh počeo da služi,počne da duva vetar a kaže katolički sveštenik da je to prisustvo Duha Svetog! Kako je on to rekao tako vetar svim onim biskupima i kardinalima oduvao mitre sa glava 0110_hahaha Добро бре јел то доказ да је папа православан ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд...Колико знам има у Италији православних епископа, не ми не признајемо папу за православног епископа Рима.Нисмо га признавали ни пре тог "буџења" , јер је то дошло тек на ватиканском концилу, значи у 19 веку. kad je aleksandriski patrijarh služio opelo papi Jovanu opevao ga je kao episkopa rima!Ja gledao prenos na rts1 ,u studiu je bio neki katolički sveštenik koji je komentarisao celu ceremoniju! Kad je patrijarh počeo da služi,počne da duva vetar a kaže katolički sveštenik da je to prisustvo Duha Svetog! Kako je on to rekao tako vetar svim onim biskupima i kardinalima oduvao mitre sa glava zru Добро бре јел то доказ да је папа православан ? ako mu priznamo svešteničku blagodat onda ga valjda i nekako uvažavamo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 па ми папу и признајемо само као епископа рима без оног буџења типа безгрешан ,заменик... итд...Колико знам има у Италији православних епископа, не ми не признајемо папу за православног епископа Рима.Нисмо га признавали ни пре тог "буџења" , јер је то дошло тек на ватиканском концилу, значи у 19 веку. kad je aleksandriski patrijarh služio opelo papi Jovanu opevao ga je kao episkopa rima!Ja gledao prenos na rts1 ,u studiu je bio neki katolički sveštenik koji je komentarisao celu ceremoniju! Kad je patrijarh počeo da služi,počne da duva vetar a kaže katolički sveštenik da je to prisustvo Duha Svetog! Kako je on to rekao tako vetar svim onim biskupima i kardinalima oduvao mitre sa glava zru Добро бре јел то доказ да је папа православан ? ako mu priznamo svešteničku blagodat onda ga valjda i nekako uvažavamo! Е то је сад све за једну нову тему. А тема би била шта ми признајемо ркцркви , а шта не признајемо. Ово је овде све оф топик. Ако признајемо да је папа епископ рима , да ли то значи да православни епископ рецимо руски или српски не може бити епископ рима у православној дијаспори Јужне Италије , јер је већ тамо папа епископ ? Даље ако је тако , онда ми нисмо у расколу , јел? Ако нисмо у расколу , е па онда што ја да путујем 4 км до цркве , кад имам пола км до маџарске Цркве , одем лепо тамо на мису и мирна бачка? Баш туј има млого питања која ме занимају ... Ајде Дејане ти си покренуо овај оф топик па раздвој тему на два дела ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 еве га.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 еве га.. Ајд, ајд , шта чекаш ... уместо што ту претиш како ће нас поубијати не знање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 није папа православан ,али ми римокатолицима признајемо благодат свештенства! И крштење и шта ти ја знам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 није папа православан ,али ми римокатолицима признајемо благодат свештенства! И крштење и шта ти ја знам... Подмећеш ми наслов. Наслов треба да звечи вако : Да ли ми признајемо папу за епископа града Рима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 није папа православан ,али ми римокатолицима признајемо благодат свештенства! И крштење и шта ти ја знам... Подмећеш ми наслов. Наслов треба да звечи вако : Да ли ми признајемо папу за епископа града Рима? па контам да га признајемо,као што у Риму има других епископа па су сви епископи Рима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Како / ако га признајемо ? Може ли појашњење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Ja gledao prenos na rts1 ,u studiu je bio neki katolički sveštenik koji je komentarisao celu ceremoniju! Kad je patrijarh počeo da služi,počne da duva vetar a kaže katolički sveštenik da je to prisustvo Duha Svetog! Kako je on to rekao tako vetar svim onim biskupima i kardinalima oduvao mitre sa glava bliss jeeee Uh,kada bi to zaista bilo......ili,kada bi tako lako bilo,da se vidi Snaga Duha Svetoga...svi bih se mi obratili... С Богом се није шалити . TAKO JE- zru A..da li je moguce...DA DUH SVETI ZAPUSE I NA NASIM TEMAMA dada I NA OVOJ TEMI..? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука