Гости Guest Написано Април 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Ја рекох како ми је кад видим ову страну :drugarstvo:Било је мало ноћас algabacaju али сад је algabacaju све ћеш надокнадити не се секирај Него ми криво што не виде и остале сликице algabacajuБиће прилике да вас и све лично упознам,каке сликице,уживо брате мили prstgore :drugarstvo: ништа није страшно - имаћеш прилике ако не Уживо сигурно algabacaju algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Марти и његов харем... greengrin Evo mene uskoro u vasim krajevima... Mozemo onda da pijemo nesto (ja ne pijem kafu) smej.gif Dace Bog..... Martija za predsednika 0102_laugh Ако остајеш преко лета - биће Сабор форумаша и таман ти прилика да упознаш многе са форума 0442_feel п.с. сад сам прочитао ПП , одговори ћу ти - нећу заборавити Секана... Sabor je u Avgustu?? Trebala sam prosle godine da dodjem ali sam morala da otkazem u poslednjem trenutku...Krstenje je bilo u pitanju :bla: Samo bi bilo lepo kada bi mi na vreme javili (jedno dva meseca ranije) da bih mogla organizovati se.... Nije lako... treba rezervisati kartu i sve!!! dizzy999 dizzy999 ali evo me za Vaskrs u Srbiji... Na to sam mislila uskoro... Za prvi maj sam u Beogradu :cheesy2: :bla: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 п.с. сад сам прочитао ПП , одговори ћу ти - нећу заборавити Секана... Jooooojjjjjjjjjjjjjj sad svi znaju da sam ti pisala nema problema kad stignes, javi se..... greengrin Ziveo Marti 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 п.с. сад сам прочитао ПП , одговори ћу ти - нећу заборавити Секана... Jooooojjjjjjjjjjjjjj :bla: sad svi znaju da sam ti pisala smej.gif :cheesy2: nema problema kad stignes, javi se..... greengrin Ziveo Marti Па нека знају,немој да обраћаш пажњу на то,води свој живот онако како мислиш да треба и уживај 0102_laugh Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Хехехе, муж и жена, кокошка печена... 0102_laugh greengrin ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2011 Марти и његов харем... 0102_laugh Evo mene uskoro u vasim krajevima... Mozemo onda da pijemo nesto (ja ne pijem kafu) 1204_drink 1204_drink Dace Bog..... Martija za predsednika 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ако остајеш преко лета - биће Сабор форумаша и таман ти прилика да упознаш многе са форума 0442_feel п.с. сад сам прочитао ПП , одговори ћу ти - нећу заборавити Секана... Sabor je u Avgustu?? Trebala sam prosle godine da dodjem ali sam morala da otkazem u poslednjem trenutku...Krstenje je bilo u pitanju stadaradim Samo bi bilo lepo kada bi mi na vreme javili (jedno dva meseca ranije) da bih mogla organizovati se.... Nije lako... treba rezervisati kartu i sve!!! dizzy999 dizzy999 ali evo me za Vaskrs u Srbiji... dance67890 Na to sam mislila uskoro... Za prvi maj sam u Beogradu :cheesy2: :bla: Да , прошли сабор био је у августу , а за овај видећемо кад , тек треба да се око тога договоримо ! У сваком случају биће обавештења! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 5, 2011 Пријави Подели Написано Април 5, 2011 0102_laugh 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha dance67890 1204_drink хвала omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука