Jump to content

Vladici Artemiju zabranjeno da služi liturgiju

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мојој родбини је банда комунистичка нанела много зла и уопште немам намјере да расправљам дал је допустиво да један верник уздиже социјалисте или не.

А теби Миљане: Свако добро. Мислим да сам био јасан у оном посту, ја аргументима могу увек говорити са људима са којима има смисла причати. Са некима нема смисла причати.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 446
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Pa s ljudima poput tebe u suštini nema smisla pričati, jer ti naglabaš "masoni", "antihristi", "bezbožnici", "prodaja", "izdaja" kao neku mantru, bez ikakvih dokaza, a ovamo uzdižeš ljude za koje postoje dokazi da rade protiv Crkve. I onda kad ti čovek predoči te dokaze, ti vičeš "FAUL! NEPOŠTOVANJE!"... Možda da malo sazreš za diskusije, pa onda da se upuštaš.

Подели на овим сајтовима

A usput, pored bliže crkvene istorije, patristike, eklisiologije, mogao bi i na pravopisu da poradiš, čisto da ljudi mogu lepo da razumeju šta hoćeš da kažeš, ako već pišeš javno.

Када будеш писао ћирилицом, јави се. dada

Мислим лицемјерно је учити некога о правопису а сам не пишеш србским писмом. ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ, КУЦАЈ ЋИРИЛИЦОМ

Подели на овим сајтовима

Pa s ljudima poput tebe u suštini nema smisla pričati, jer ti naglabaš "masoni", "antihristi", "bezbožnici", "prodaja", "izdaja" kao neku mantru, bez ikakvih dokaza, a ovamo uzdižeš ljude za koje postoje dokazi da rade protiv Crkve. I onda kad ti čovek predoči te dokaze, ti vičeš "FAUL! NEPOŠTOVANJE!"... Možda da malo sazreš za diskusije, pa onda da se upuštaš.

Ех ко ми каже... dada

Подели на овим сајтовима

A usput, pored bliže crkvene istorije, patristike, eklisiologije, mogao bi i na pravopisu da poradiš, čisto da ljudi mogu lepo da razumeju šta hoćeš da kažeš, ako već pišeš javno.

Када будеш писао ћирилицом, јави се. dada

Мислим лицемјерно је учити некога о правопису а сам не пишеш србским писмом. ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ, КУЦАЈ ЋИРИЛИЦОМ

Pogledaj sve moje postove na forumu, videćeš da ja pišem i ćirilicom. A iako te se ne tiče, otkriću ti tajnu da pišem rukom samo ćirilicu. Osim ako ne pišem nemački ili engleski.

A ćirilica u suštini nije srpsko pismo - poklonila nam je ona dvojica braće Grka.

Ako ćeš baš srpsko pismo, aj' da pišemo glagoljicom!

A na listu stvari koje treba da učiš je i srpski jezik i književnost, pošto negiranjem latinice negiraš i srpsku dubrovačku književnost i poklanjaš je Hrvatima na tacni.

No, jaki ste vi nacionalisti kojima je draža grčka hiljada nego slovenska tisuća i tome slično...

Što se tiče ovog drugog komentara - hajde, iznesi neki stvaran argument. Ja iznosim, ti samo naglabaš mitomanske floskule. Izvini, ali tako je. Dokazuješ da je Tadić mason po principu iz onog vica "ko ima akvarijum, taj je peder/lezbejka"...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Хајте браћо, нема потребе за овим.

Верујем када би се нашли на Скајпу да би лепо и пријатељски разговрали, ово говорим зато што сам са обојицом скајповао и обојицу познајем виртуелно.   :) 319.gif

Хајте, спустите лопту. Ја знам да можете.  ;)

Подели на овим сајтовима

А кад смо код некрштених...

Ја колико знам, Младен, вођа Образа, није крштен.

Мада, немам никакве доказе о томе, те и не причам.

Само имам информацију да су неки људи који могу покушали да нађу његову крштеницу, и није им пошло за руком.

Подели на овим сајтовима

Хајте браћо, нема потребе за овим.

Верујем када би се нашли на Скајпу да би лепо и пријатељски разговрали, ово говорим зато што сам са обојицом скајповао и обојицу познајем виртуелно.   :);)

Хајте, спустите лопту. Ја знам да можете.  ;)

Де, де, де, мене ваљда познајеш и лично, иако заједно имамо укупно 100њак кила више него ономад... 319.gif

И уз сву љубав и поштовање према теби, оче, ја лопту према некоме ко пише као што пише Семберац нити могу, нити желим да спустим, зато што овакве форуме читају и неупућени људи и није добро да стоје лажи и дезинформације раме уз раме с чињеницама. Лопту могу да спустим само према људима који покажу трунку жеље да саслушају и помисле да можда нису у праву по свим питањима. Ето брат Јустинијан је савршен пример таквог човека.

Подели на овим сајтовима

Само имам информацију да су неки људи који могу покушали да нађу његову крштеницу, и није им пошло за руком.

мислим да ће брат Семберац бити више него вољан да га пита кад и где је крштен :)
Подели на овим сајтовима

мислим да ће брат Семберац бити више него вољан да га пита кад и где је крштен :)

И да приложи крштеницу. 319.gif

Ако већ причамо за председника државе (коју овамо бранимо од тих страшних, страшних педера) да је антихрист и масон. И као "доказујемо" то.

Подели на овим сајтовима

Наравно те нећу осудити за овакву глупост јер ти је сигурно неки паметњаковић (које имамо на форуму) пренео: Младен је крштен и студира теологију, дакле будући свештеник СПЦ. Јел ти смета?

Подели на овим сајтовима

Наравно те нећу осудити за овакву глупост јер ти је сигурно неки паметњаковић (које имамо на форуму) пренео: Младен је крштен и студира теологију, дакле будући свештеник СПЦ. Јел ти смета?

Што би ми сметало? Виђао сам ја свакакве на факултету.  :)

А то што студира теологију (на његову жалост, можда) не значи аутоматски да ће бити свештеник.

Подели на овим сајтовима

Господи помилуј, не дај Боже да нам нацисти проповедају Јеванђеље, па још и проповедају каменовање.

вук у јагњећој кожици, нема шта.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...