w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 -da mi dozvoli da mu budem asistent na jednom casu engleskog prihvatam te i na više od jednog Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 želeo bih da lepotu koju zbog svih osećam u sebi što vernije iskažem na razne načine... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 - zeleo bih kosmicku jednostavnost u svim medjuljudskim odnosima! Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vikiblaga Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 - Да гром "звекне" на право место. - Да ми се не рачуна у грех када пожелим да гром "звекне" на право место. - Да мој друг нађе посао и пристане да се крсти. - Да будем баба петоро унучади. - Да мој муж успе да купи Дукати и постане савршено срећан. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Вики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 a ako grom zvekne u Dukati a vi se spremate na krštenje..... šta ćemo onda... p.s. ovo je samo šala na račun krštenja... ne mora da prihvata,krstiće se kad poželi sam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Желела бих да "одрастем до детета"... Плутон је реаговао/ла на ово 1 "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 o, - voljela bih da me Željko nauči da se izražavam kao on (sviđaju mi se njegovi postovi), То је барем просто, одеш тако у неку страну земљу , на пример Немачку и онда скоро заборавиш Српски језик. Затим се вратиш дома кући , и почнеш да се присећаш свих могућих речи српскијех и како се користе , пошто ту нећеш моћи брзо да напредујеш , онда убрзаш ствари тако што узмеш књиге наших старих добрих писаца, домановића, јакшића, дучића, андрића, ћопића и т д . и лепо се подсетиш свих тих речи и израза. Једини проблем је што готово никад нећеш научити правопис , јер већ знаш правопис , али он није твог језика. Тако ћеш ретко употребљавати палатализацију, именице ћеш скоро увек писати великим словом без обзира какве су и где се у реченици налазе и тако ... Видиш , није то тешко , а ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Е да желео бих да један мој другар добије оних 100 000 000 јевра и кад их добије да ме се сети у царству своме. Барем са два посто . 4chsmu1 Џуманџи and Плутон је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 И још нешто ...желео бих да се не зовем Жељко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Желео бих да имена наша поново стоје у кори дивљег кестена, да усне моје осете њене у сенци нашег кестена. 4chsmu1 Alisa-Kesteni Драшко and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Уплаши ме брате Ивица, мислио сам да се мени обраћаш , јер је твој пост уследио после мог поста , а овај јутуб ми се није одмах појавио на екрану ... 4chsmu1 Драшко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Уплаши ме брате Ивица, мислио сам да се мени обраћаш , јер је твој пост уследио после мог поста , а овај јутуб ми се није одмах појавио на екрану ... navijanje Превише си под утиском предстојеће параде. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 navijanje вас двојица 4chsmu1 navijanje navijanje елем, ајмо то пиво сутра, а донесем и афтер ејт navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 bliss jeeee Уплаши ме брате Ивица, мислио сам да се мени обраћаш , јер је твој пост уследио после мог поста , а овај јутуб ми се није одмах појавио на екрану ... bliss jeeee xaxaxaxaaxaxaxa bliss jeeee algabacaju 0102_laugh :cheesy2: 0442_feel klapklap 29dz8zk ekstra bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 - volela bih da sada jedem gibanicu .vrucu.....masnu...sa feferonama.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука