Jump to content

Клонирање

Оцени ову тему

Препоручена порука

?????? рече:
  karadjordje рече:

?? ??? ?? ?? ??????? ?????????  0104_cheesy

??? ??? ???? ???? ????? ?? ??? ?? ???? ???????? ???  0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' />

dada

? ??? ???? ?? ????? ? ???? ??? ???????? ????????? ?????...?

???? ?? ?? ????` ?????? ?????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

???????? рече:
  ?????? рече:

????????,

??? ? ????? ????? ?? ?????? ? ??????????...

???? ??????? ?? ?? ?????? ????? ???? ???? ????? ?? ???? ? ?? ?? ?? ???...

???? ?????? ???? ????...

(??? ???? ?? ?? ?? ?????? :-)

Milice to se doga?a ve? danas, na žalost i sramotu ?ove?anstva.

Sekcio parva je naziv za carski rez u ranoj trudno?i...na zapadu se radi, žene se oplode jajnom ?elijom oca bolesnog deteta, onda se fetus 2vadi" iz organizma i uzimaju se organi koji su potrebni, na ravno to se pla?a toj ženi kao "vešta?kom inkubatoru"

Mu?nina mi je i da pri?am o tome

???? ?? ?? ??? ???? ?? ???????-?????...

??? ??????? ???????, ?? ??? ????, ???? ??? ???? ??????? ?? ?????????? ??????? ? ???? ?? ?????? ??...???

????? ????? ?????...

??? ?? ?? ???? ? ??? ????

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????, ???????????? ?? ?? ????? ????????????... ???... ???? ?? ????? ?? ?????? ???? ?????? ? "???????" ? ?????? ?????????...

????? рече:

?? ?????? ?? ?? ??? ?? ???? ??????? ? ????????? (?????? ??? ?????-??? ?? ????? ??? ?????) ?? ??????? ??????? , ??? ???? ?? ?????????, ?????????? ??????????? , ?? ?? ???? ??????? ???? ????? ????? ?????.

??????? ??? ?????? ???, ? ???????? ?? ???? ?????, ??????? ??????.

?? ?? ???? ???? ?? ??? ?? ???????? ???? ?? ??????????

? ???? ????? ? ?????????? ?? ??? ????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? рече:
  ???????? рече:
  ?????? рече:

????????,

??? ? ????? ????? ?? ?????? ? ??????????...

???? ??????? ?? ?? ?????? ????? ???? ???? ????? ?? ???? ? ?? ?? ?? ???...

???? ?????? ???? ????...

(??? ???? ?? ?? ?? ?????? :-)

Milice to se doga?a ve? danas, na žalost i sramotu ?ove?anstva.

Sekcio parva je naziv za carski rez u ranoj trudno?i...na zapadu se radi, žene se oplode jajnom ?elijom oca bolesnog deteta, onda se fetus 2vadi" iz organizma i uzimaju se organi koji su potrebni, na ravno to se pla?a toj ženi kao "vešta?kom inkubatoru"

Mu?nina mi je i da pri?am o tome

???? ?? ?? ??? ???? ?? ???????-?????...

??? ??????? ???????, ?? ??? ????, ???? ??? ???? ??????? ?? ?????????? ??????? ? ???? ?? ?????? ??...???

????? ????? ?????...

??? ?? ?? ???? ? ??? ????

ne znam Milice što se ti?e iizbora, ?ovek ne zna šta ?e u?initi dok se ne an?e u datoj situaciji, ne daj Bože nikome da se na?e u toj situaciji, mogu re?i šta mislim da bih u?inila- mislim da ne bih mogla lišiti života jedno bi?e da bih spasila drugo- jer ipak to je njegov/njen brat ili sestra

Kod an se ne radi, ni na zapadu javno ne, mislim da samo u Americi može da se gaji plod radi mati?nih ?elija ali u laboratorijama i to do nekih prvih par nedelja, ne znam ta?no davno nisam zavirila u stru?nu literaturu 319.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

problem s akloniranjem je isti problem kao i s agenetskim inženjeringom, ne može se držati pod kontrolom dugo vremena, a kada se otrgne kontroli...ko zna šta će biti

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Етимологија речи клон

Реч је настала од κλών, грчке речи која значи "прут, гранчица", коај указује на процес којим се може добити нова биљка од дела одрасле.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloning

Листа клонираних животиња

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_that_have_been_cloned

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Рођено је прво здраво ждребе клонираног коња

Први клон коња дао је живот здравом ждребету.

Пегасо и његова мама ће остати дуго под надзором јавности, јер би клонирање коња постао озбиљан бизнис.

Постављена слика

Многи од најбољих тркаћих коња су стерилисани да би се побољшало њихово понашање.

пошто они не могу да се узгајају природно, одгајивачи су се окренули клонирању. Успешно је клониран шампионски тркачки коњ, Пиераз, 2005 године, тако да од тада клонирани шампиони долазе често и брзо...

http://www.newscientist.com/blog/shortsharpscience/2008/04/son-of-clone-is-born.html

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Kloniranje je manipulacija prirode da bi zadovoljili neke svoje ja bi ih nazvala bolesne potrebe. Primer kloniranja macke kao kucnog ljubimca u USA-Dalas gde je jedna dama platila ogromnu svotu novca da bi klonirala svoje mace koje je uginulo ili sta vec bese sa njim. Ono moze izgledati isto spolja ali nije isto iznutra.  1414_feel

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Human-Animal Hybrid-istrazivanje dozvoljeno u Engleskoj....2 clana US Senata se bore da se ovaj vid istrazivanja zabrani u USA.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/7308224.stm

Ovaj link je sa BBC News gde Cardinal apeluje na Premijera Browna da barem dozvoli glasanje po slobodnom nahodjenju svim clanovima parlamenta u vezi ovog amandmana.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

08.07.2001.

Svi se slažu sa tvrdnjom da je ljude moguće klonirati. Ali, malo je onih koji ovu metodu smatraju bezbednom i u potpunosti proučenom. Posle vesti o nekoliko projekata koji za cilj imaju kloniranje ljudi, usledile su brojne polemike. Među zagovornicima kloniranja ističe se biotehnološka kompanija Clonaid, koja je nedavno objavila da je sve spremno za početak prvog kloniranja, najavljujući prvu kloniranu bebu najkasnije za godinu dana.

od tada sve je pod velom tajnosti, da pogađamo šta će vojna kompanija poželeti 1414_feel

Подели на овим сајтовима

Mene ova tema strasno zbunjuje. Shvatam da progres u nauci, na neki nacin podrazumeva pomeranje granica poznatog da bi se ovladalo nepoznatim, ali sa druge strane sve se svodi na ovladavanje materijom. Da li klon moze da postane licnost? Ko je klon? Mozda je to samo pokazatelj da smo uspeli da do te mere da ovladamo materijom, ali ne i sobom? Nista ne razumem  crvenilo !!! Koji je motiv??? 0409_feel

Жив ми Господ мој

Подели на овим сајтовима

Upravo u tome ej poenta Tanja, svrha kloniranja? 0409_feel

da li čovek želi na taj način da dosegne Boga, da samoga sebe učini besmrtnim , ne znam mene je lično mnogo više interesovao um

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...