Ulični Muzičar Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 kakav je to sajt ? vidim nešto , kao , druženje ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 kakav je to sajt ? vidim nešto , kao , druženje ... претеча фејса и осталог... сад сам се тако насмијала... dada нашла сам на другој страни када сам се са једним хасаном закачила око Косова :bla: Бићемо пријатељи, али без политике ниси никада долазио на Зорпиу?? Ту има опција када имаш некога у пријатељима он скупља нека занимљивости... ту су сви народи. па има свега. Ту је и моја кутија гдје је осталима понуђено да узимају линкове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 pogledaću malo ... prvi put čujem :bla: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Нисам одавно активна. ако будеш правио некада налог, реци ми.. имају ту разне форе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 evo mene : http://www.zorpia.com/StreetMusician . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Додала сам те :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука