Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дрски непријатељи из оне старе Хрватске серије. Сећам се. :cheesy: Да smej.gif Ту си асоцијацију имала ? да. заборавила сам ... како се зове та серија ? Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дрски непријатељи из оне старе Хрватске серије. Сећам се. :cheesy: Да dada Ту си асоцијацију имала ? да. заборавила сам ... како се зове та серија ? Немогу имена да се сетим, али се сећам да се они преваранти, главни ликови зову; Гроф и Мотка. smej.gif ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Зове се "Птице небеске". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају. Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Зове се "Птице небеске". smej.gif :cheesy: Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.то што ти радиш се зове виктимизација, а гладиш себе да си праведник :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају. Ја мислим да се звала ... смоговци ? Ма не Смоговци су друга серија, а ово "Чекамо те дрски непријатељу" је цитат из ове серије. Помешале су ти се серије.Smogovci 01 "Dado i Nosonja" 1/3 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.то што ти радиш се зове виктимизација, а гладиш себе да си праведник :cheesy: Господине судија, ево ... Ја вас клечећи са сузама у очима молим да ми оростите ! Опростите ми господине судија !? Нећу се више никада правити праведна ! Опростите ми, господине судија ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.то што ти радиш се зове виктимизација, а гладиш себе да си праведник :cheesy: Господине судија, ево ... Ја вас клечећи са сузама у очима молим да ми оростите ! Опростите ми господине судија !? sorry, нисам у бдсм фазону ... сем тога што не видим шта ја то имам теби да опростим ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају. Ја мислим да се звала ... смоговци ? Ма не Смоговци су друга серија, а ово "Чекамо те дрски непријатељу" је цитат из ове серије. Помешале су ти се серије.Smogovci 01 "Dado i Nosonja" 1/3 јест :cheesy: дадо и носоња smej.gif када сам била мала ... то је била моја омиљена серија ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.то што ти радиш се зове виктимизација, а гладиш себе да си праведник smej.gif Господине судија, ево ... Ја вас клечећи са сузама у очима молим да ми оростите ! Опростите ми господине судија !? sorry, нисам у бдсм фазону ... сем тога што не видим шта ја то имам теби да опростим ? па ниси у БДСМ ( ја не знам који је то фазон ) али си у фазону ... неког судије :cheesy: зато сам ти и рекла да не желим са тобом да разговарам ! ај сада ... гледам смоговце ! имаш тему у ЗОНИ СУМРАКА дијагноза једне девојке тамо пиши ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.I ti si isto zivi dokaz da nikada ne spavas 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 али си у фазону ... неког судије :cheesy:погледај си у аватар smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Моји дрски непријатељи могу да вам послуже као доказ да непријатељи нашег благостања никада не спавају.I ti si isto zivi dokaz da nikada ne spavas 4lg1k751spamte-bilo дечко, нађи себи девојку, па са њом ћаскај ја ти препоручујем Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 али си у фазону ... неког судије :cheesy:погледај си у аватар smej.gif ја сам закон, али нисам судија ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука