Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 и тако ... уколико не можеш да ми опростиш ... пробај да sta ja imam tebi da oprastam? 0102_laugh А ти би се сваџао !? greengrin ја не волим да се сваџам ! ја волим да Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 takeoff 0102_laugh 319.gifимаш неколико профила на овом форуму. ти си драга сестро, немам неколико профила и то је лепота мог писанија и транспарентности мојег имена и презимена што ме није брига да се скривам иза неколико анонимних профила и да увек кажем шта мислим, па макар било и погрешно.мој проблем је одсуство страха, и од осуде и туђих трипова greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ја не волим да се сваџам ! ја волим да je moja struka greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 0102_laugh 319.gif takeoffимаш неколико профила на овом форуму. ти си драга сестро, немам неколико профила и то је лепота мог писанија и транспарентности мојег имена и презимена што ме није брига да се скривам иза неколико анонимних профила и да увек кажем шта мислим, па макар било и погрешно.мој проблем је одсуство страха, и од осуде и туђих трипова greengrin одсуство страха !? одсуство страха од осуде и туђих трипова !? 89898989898989 Ја тебе не познајем и не желим да разговарам са тобом Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 je moja struka greengrin па, видим ! зато ти и кажем ... ти дрски непријатељу ево ти једна Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 0102_laugh 319.gif takeoffимаш неколико профила на овом форуму. ти си драга сестро, немам неколико профила и то је лепота мог писанија и транспарентности мојег имена и презимена што ме није брига да се скривам иза неколико анонимних профила и да увек кажем шта мислим, па макар било и погрешно.мој проблем је одсуство страха, и од осуде и туђих трипова greengrin одсуство страха !? одсуство страха од осуде и туђих трипова !? 89898989898989 Ја тебе не познајем и не желим да разговарам са тобом добро, немој после да буде ко са девојчицом и компом клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 0102_laugh 319.gif takeoffимаш неколико профила на овом форуму. ти си драга сестро, немам неколико профила и то је лепота мог писанија и транспарентности мојег имена и презимена што ме није брига да се скривам иза неколико анонимних профила и да увек кажем шта мислим, па макар било и погрешно.мој проблем је одсуство страха, и од осуде и туђих трипова greengrin одсуство страха !? одсуство страха од осуде и туђих трипова !? 89898989898989 Ја тебе не познајем и не желим да разговарам са тобом добро, немој после да буде ко са девојчицом и компом уколико тај ''зелени осмех'' осликава твоје расположење ... ево и теби једне ... дрски непријатељу ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ти дрски непријатељу ево ти једна hvala sestromislim da pravu u zivotu nisi ni videla, a kamo li bacila greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 са дрским непријатељима не разговорам ! послаћу вам одговор Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 са дрским непријатељима не разговорам ! послаћу вам одговор neprijatelji? greengrin 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 нисте непријатељи ... ви сте дрски непријатељи Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 te u skoli su sigurno bile prazne, tj. "skolske" greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дрски непријатељи из оне старе Хрватске серије. Сећам се. greengrin ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дрски непријатељи из оне старе Хрватске серије. Сећам се. :cheesy: Да smej.gif Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дрски непријатељи из оне старе Хрватске серије. Сећам се. :cheesy: Да smej.gif Ту си асоцијацију имала ? Добро додала си у међувремену одговор па питање није више актуелно. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука