Сефора Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Молим све чланове и госте форума живе речи утехе да ми опросте ... !? И још ... Желим да Вам се захвалим што ме нисте бановали ! 0102_laugh Пуно Вас поздрављам и желим Вам живот испуњен прелепим осећањима љубави, радости, мира и љубави ! Наиме, ... 0110_hahaha Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Па, не могу чланови и гости да Те банују, то може само виша сила. :bla: Немој да идеш, случајно, а ни намерно. Ко ће после да отвара нове теме? Ми те сви волимо. 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Па, не могу чланови и гости да Те банују, то може само виша сила. :bla: Немој да идеш, случајно, а ни намерно. Ко ће после да отвара нове теме? Ми те сви волимо. 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha хахахах мени је забрањено да отварам нове теме али, ако пожелим да отворим неку тему ... ја питам уредника и ... ако има смисла ... отворим је ! овај форум је СУПЕР ! мој супруг, моја ћерка и ја ... већину слободног времена проведемо на форуму и тако ... упалим тамјан, пустим неку лепу музику и ... уживање ! Хвала Вам ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 опуштено сестро slava3 pivo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 овај форум је СУПЕР ! мој супруг, моја ћерка и ја ... већину слободног времена проведемо на форуму 4chsmu1 Secas se sta si govorila pre mesec dana? greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 овај форум је СУПЕР ! мој супруг, моја ћерка и ја ... већину слободног времена проведемо на форуму Secas se sta si govorila pre mesec dana? greengrin Poslednja igra leptira - Decko hajde oladi Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 0102_laugh да ли је то проблем ?nije problem...samo te podsecam koliko si nam solila mozak sto pisemo na forumu 4lg1k751spamte-bilo drago mi je da si promenila misljenje greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 0102_laugh да ли је то проблем ?nije problem...samo te podsecam koliko si nam solila mozak sto pisemo na forumu 4lg1k751spamte-bilo drago mi je da si promenila misljenje greengrin нисам променула мишљење ! Poslednja igra leptira - Decko hajde oladi Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 greengrin 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 нисам променула мишљење ! nisi? 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 319.gif greengrin 0102_laugh имаш неколико профила на овом форуму. ти си takeoff лепо сам те замолила Poslednja igra leptira - Decko hajde oladi Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 нисам променула мишљење ! nisi? 4lg1k751spamte-bilo то ти мислиш ! ајде буди добар дечко и малчице ме greengrin Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 то ти мислиш ! ајде буди добар дечко и малчице ме ???prvo napadas forumase sto pisu na forumu, pa onda kazes da vecinu vremena ti i tvoja porodica provodite na forumu greengrin i ja onda kazem da mi je drago sto si promenila misljenje o forumu... pa onda opet kazes da nisi promenila misljenje o forumu.... 319.gif takeoff-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 то ти мислиш ! ајде буди добар дечко и малчице ме ???prvo napadas forumase sto pisu na forumu, pa onda kazes da vecinu vremena ti i tvoja porodica provodite na forumu greengrin i ja onda kazem da mi je drago sto si promenila misljenje o forumu... pa onda opet kazes da nisi promenila misljenje o forumu.... takeoff -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> 89898989898989 то није истина ! ја никога нисам нападала ! ја сам поставила питање да ли човек може да стекне благодат седећи по читав дан испред рачунара ? да ли такав човек зна шта је то благодат ? да ли је такав човек нормалан ? што се тиче ... слободног времена моје породице ми имамо један рачунар ... а то значи да ... сви ''помало'' читамо све и свашта на овом форуму и тако ... уколико не можеш да ми опростиш ... пробај да 0102_laugh Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 и тако ... уколико не можеш да ми опростиш ... пробај да greengrinsta ja imam tebi da oprastam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука