Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 На молбу нашег брата сербона, а и вас, које је заинтересовала прича са насловне, поставићу фотографије храма у Русинову о коме је реч. П.С. Молила бих да ако неко преузима податке, наведе извор - Поуке.орг. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Руска Федерација, Калушска област, Боровски реон, град Ермолино, село Русиново. Храм св. Николаја пре рестаурације. Место се налази на размеђи Московске, Смоленске и Калужске области. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Храм је посвећен светитељу Николају Мириклијском чудотворцу. Има веома интересантну историју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 14.05.2010. Храм у току рестаурације, слике које следе, такође. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Ако сте заинтересовани за ову причу, могу вам је превести. Овај храм је типичан пример судбине многих руских храмова. За сада нисам нашла фотографију завршеног храма, али потрудићу се. Ова прича ме је баш инспирисала да пишем о томе. Иначе, на овом подфоруму има заиста много прича (по разним темама) о обновама храмова у Русији, а велика пажња се придаје и градњи нових. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Наравно да може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 i mene zanima. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Ово је јако занимљиво постави све што можеш . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Добро, превешћу о овој цркви, али као што рекох, прича о запустелим храмовима је типична, па ћемо мало писати о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 За мирођију: Вышла книга священника Александра Дьяченко под названием «Плачущий ангел» Священник-писатель – явление далеко не новое в православном мире. До революции пишущие священники были единичным примером. Сегодня многие из отцов пишут художественные произведения и можно говорить о новом жанре литературы – священнической прозе. Провинциальный священник из деревенского храма, публикующийся в ЖЖ, достаточно известен Интернет пользователями. Эссе Александра Дьяченко – художественные произведения о реальности нашей жизни, где жизнь и смерть, любовь и предательство. И всех их объединяет одно Яркие, современные и необычайно глубокие рассказы отца Александра завораживают читателей с первых строк. Имея мастерство подмечать то, что уже многие разучились замечать, своими рассказами он доставляет читателю неудобство и беспокоит совесть. Но здесь не только боль и страдания, но и несказанная радость, ведущая нас к Свету. Сам отец Александр признается, что это продолжение его проповеди. Простой, понятный язык священника со страниц издания о жизни обычных людей, с кем автору приходилось общаться, еще больше привлекает читателей. Они надеются увидеть продолжение историй из жизни сельского священника. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 За мирођију: Вышла книга священника Александра Дьяченко под названием «Плачущий ангел»[/b Хвала, сада сам разумела... :cmizdrenje: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука