Jump to content

Povraćaj na forum !

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јупииии, добродошао назад!!!  0102_laugh ne_shvata 0409_feel

Недостајале су нам твоје теме, анкете, зезалице и свашта друго. Цмок за повраћај  :cheesy:

dobro ako ćemo da se zezamo :

1. "dobrodošao nazad" ... nemoj taj izraz , molim te ! Ič mi se ne dopada ...

2. cmok za "povraćaj" ... a , ne pitaš šta sam jeo danas ?

3. koja si , b'e , ti ?

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Јупииии, добродошао назад!!!  algabacaju algabacaju algabacaju

Недостајале су нам твоје теме, анкете, зезалице и свашта друго. Цмок за повраћај  1405_love

3. koja si , b'e , ti ?

1. ок,ок...извињавам се!

2. и ја сам јела лук, ал` цмок може и у образ  ;)

3. па....ту сам ја, додуше тек неких 7-8 месеци. Нисам се баш нешто истицала, те је и нормално да ме се не сећаш. Ја се тебе сећам, и то је довољно, и баш ми је драго да ћемо опет да се дружимо

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Имам нешто за тебе. Сећаш ли се Сплиће, питао си ме за њега у теми о гитаристима. Ево једног снимка док је као двадесетогодишњак свирао бас у  бенду Румпелстински. Значи не певач са гитаром него басиста. Узгред сјајна песма

Подели на овим сајтовима

0442_feel 319.gif 4chsmu1 777bakisin algabacaju algabacaju 1405_love 1405_love harp0510_music0504_music0503_music0505_music0506_music0501_music0509_music0508_music brokoli algabacaju dancedance мајкл kolo2 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> algabacaju joooj navijanje poljupcic

Па добродошао назад на форум! О, баш си недостајао Улични! Хвала на честиткама, сјећам се колико си се залагао да ја будем ту гдје сам сада - нећу ти заборавити. Шта има овдје? Па има свашта, као што знаш  zru је жив организам - стално се нешто догађа, али нисам сигурна да све може да се стави у пар реченица. Прелети по темама, многе од њих вапе за твојим кометарима (једва чекам). Стварно ми је драго да си поново овдје, и због тога ти поклањам:

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Јупииии, добродошао назад!!!  facenew22222222 4chsmu1 :)

Недостајале су нам твоје теме, анкете, зезалице и свашта друго. Цмок за повраћај  0110_hahaha

3. koja si , b'e , ti ?

1. ок,ок...извињавам се!

2. и ја сам јела лук, ал` цмок може и у образ  0110_hahaha

3. па....ту сам ја, додуше тек неких 7-8 месеци. Нисам се баш нешто истицала, те је и нормално да ме се не сећаш. Ја се тебе сећам, и то је довољно, и баш ми је драго да ћемо опет да се дружимо

šalu na stranu , nisu nam se , čini mi se , baš ukrštavali putevi do sada ...

tako da , ovako da me pitaš sad ... ne bi znao ništa o tebi , osim da mi je tvoj nik malkice poznat ...

al, ne mari , ima vremena !

.

.

Подели на овим сајтовима

3. koja si , b'e , ti ?

Она је  дама и фина сестра,

можеш бар да је учтиво поздравиш... facenew22222222

šalimo se ...

.

.

Подели на овим сајтовима

Имам нешто за тебе. Сећаш ли се Сплиће, питао си ме за њега у теми о гитаристима. Ево једног снимка док је као двадесетогодишњак свирао бас у  бенду Румпелстински. Значи не певач са гитаром него басиста. Узгред сјајна песма

evo slušam , dok pišem ...

nije loše , iako nije moj fah

ima još snimaka na YT , osim ovog

.

.

Подели на овим сајтовима

Па добродошао назад на форум! О, баш си недостајао Улични! Хвала на честиткама, сјећам се колико си се залагао да ја будем ту гдје сам сада - нећу ти заборавити. Шта има овдје? Па има свашта, као што знаш  facenew22222222 је жив организам - стално се нешто догађа, али нисам сигурна да све може да се стави у пар реченица. Прелети по темама, многе од њих вапе за твојим кометарима (једва чекам). Стварно ми је драго да си поново овдје, и због тога ти поклањам:

Постављена слика

pa 'de si ti , a ?

jesi u ženskom kutku moderka , ili na nekom drugom mestu ?

.

.

Подели на овим сајтовима

Има, само мени су мрачни много, ова песма је можда најбоља. Сплића је после доста напредовао, пребего је у Србију и стварно је изваредан гитариста и уметник, али неискоришћен. Али том човеку је рокен рол у души, а невиђен је таленат и има осећај. Ал ето џабе. Кад узме гитару све из срца излази. Имао сам прилику да џемујем са њим, милина права.

Подели на овим сајтовима

• Гости

e , zdravo , drugar !

dosta si , vidim , prikupio poruka ... facenew22222222

za par meseci imaš više nego ja za skoro godinu  4chsmu1

а штаћеш , тако ти то  slava3 , од 6.јула сам ове и за ова готова три месеца доста се сакупило порука  0503_music
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...