Jump to content

Свечана прослава празника Успенија Пресвете Богородице у манастиру Шишатовац

Оцени ову тему

Препоручена порука

Моја и јесте одговорност и служба да сабирам народ око Епископа који је литургијска икона Христа.

А сад, молим Те, поред овога што је тражио Дејан да појасниш, кажи ми једног Епископа који заговара екуменизам као синкретизам тј. мешавину вера, како се безобразно и непрестано потура и онако слабоверном народу? Зар не видиш до чега то  доводи?

Оче одговорих на Дејанов упит!

:cheesy:

Оче...јел није мешање...када Митрополит Николај...заједно са латиним чита молитвене осмине (још таквих случајева код других Епископа)..а мислим данема потребе Апостолска правилавама да цитирам!

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Brate onda bi te molio da mi objasniš zašto je u eparhi zahumsko hercegovačkoj najveći broj liturgiskih vernika?

Није тачно!

У Еп.Рашко-Приренској...су Цркве биле пуне младости и студената пре НАТО окупације...сам сам сведок..

Тамо сам и ја Крштен ..а и Кум који је Свештеник тамо...у окупираном делу има више верника него у БЛ Епархији..  нпр...

А и на крају крајева..квалитет Хришћанског живота...а не бројност су мерило...

Али брате Лео у РП епархији,а поготову у манастиру Црна Река су почеле разне сумњиве приче.Видимо где су сада монаси из Црне Реке,Архангела... Непослушни су свом епископу,патријарху и Сабору.

Подели на овим сајтовима

Али брате Лео у РП епархији,а поготову у манастиру Црна Река су почеле разне сумњиве приче.Видимо где су сада монаси из Црне Реке,Архангела... Непослушни су свом епископу,патријарху и Сабору.

80 и кусур монаха и монахиња....и нису се никакве чудне ствари дешавале...то је шупља коју просипају поргонитељи....ДС служба...

Ја сам био десетине пута у Црној Реци...и никада ништа чудно није било...

Чак многи моји пријатељи који нису били Хришћани..то су постали захваљујући О.Николају!

О Николај јеи  мени мноооого помогао...наравно и Еп.Атанасије...

Код мене нема разлике између двојце духовника...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Моја и јесте одговорност и служба да сабирам народ око Епископа који је литургијска икона Христа.

А сад, молим Те, поред овога што је тражио Дејан да појасниш, кажи ми једног Епископа који заговара екуменизам као синкретизам тј. мешавину вера, како се безобразно и непрестано потура и онако слабоверном народу? Зар не видиш до чега то  доводи?

:cheesy:

Оче...јел није мешање...када Митрополит Николај...заједно са латиним чита молитвене осмине (још таквих случајева код других Епископа)..а мислим данема потребе Апостолска правилавама да цитирам!

:)

То и даље не значи да Митр. Николај заговара синкретизам. Иначе, и ја се не слажем са тим стварима, али има ко ће о томе одлучити. Има Сабор Епископа.

Да, то шта ради Митрополит Николај је сигуран сам добро упознат Сабор Еписк

Подели на овим сајтовима

Brate onda bi te molio da mi objasniš zašto je u eparhi zahumsko hercegovačkoj najveći broj liturgiskih vernika?

Није тачно!

У Еп.Рашко-Приренској...су Цркве биле пуне младости и студената пре НАТО окупације...сам сам сведок..

Тамо сам и ја Крштен ..а и Кум који је Свештеник тамо...у окупираном делу има више верника него у БЛ Епархији..  нпр...

А и на крају крајева..квалитет Хришћанског живота...а не бројност су мерило...

dobro nebitno ,ekumenski episkopi nisu izbijali iz raško pizrenske eparhije   :cheesy:

ali nije to poenta ,svuda su crkve pune mladih i to pobija tvoju tvrdnju

Подели на овим сајтовима

80 и кусур монаха и монахиња....и нису се никакве чудне ствари дешавале...то је шупља коју просипају поргонитељи....ДС служба...

Чак многи моји пријатељи који нису били Хришћани..то су постали захваљујући О.Николају!

Брате,мислим да није 80,зато што одбегли монаси рачунају и искушенике,а и чак подмећу(видети текст митрополита Амфилохија).Не кажем да је о.Николај лош човек или духовник,али је нажалост непослушан,а владика Атанасије није,тако да ту не могу бити исти.О сталним апокалитичним причама о.Николаја да и не говорим.

Подели на овим сајтовима

Када смо сазнали од средстава информисања и од православне штампе у Грчкој за велико искушење које сада пролази ваш Владика Артемије - мислим на његово удаљавање, под притиском страних сила, од његове пастве, од његове митрополије, заболело нас је из дубине душе и срца нашега.

Ako se grdno ne varam,on ovde optužuje Sabor da je nepravedno smenio +Artemija? confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Брате,мислим да није 80,зато што одбегли монаси рачунају и искушенике,а и чак подмећу(видети текст митрополита Амфилохија).Не кажем да је о.Николај лош човек или духовник,али је нажалост непослушан,а владика Атанасије није,тако да ту не могу бити исти.О сталним апокалитичним причама о.Николаја да и не говорим.

Ја Еп.Атанасија ценим као теолога..и знам га лично...имао сам част да га упознам...

Али наравно да има и Он брдо својих непослушности ...

Кренувши од Литургијске обнове..коју је спроводио..иако му је наређено било да не чини...

Иначе сам поборник "новотарења" што се тиче Литургије...али и даље подржавам Еп.Артемија у борби са екуменистичким злом..па билу у виду заједничких молитви од стране неких Епископа...или нечег другог!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

A jel njegova ona knjižica "Biblijska sveta proročanstva o budućnosti čovečanstva"?

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Дobro nebitno ,ekumenski episkopi nisu izbijali iz raško pizrenske eparhije   confused

confused1

Каква расправа...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

Дobro nebitno ,ekumenski episkopi nisu izbijali iz raško pizrenske eparhije   confused

confused1

Каква расправа...

па да,епископи који су задужени за екуменизам у нашој цркви имају уређеније епархије и више људи на литургији него они који се боре против замишљеног непријатеља!
Подели на овим сајтовима

Ја Еп.Атанасија ценим као теолога..и знам га лично...имао сам част да га упознам...

Али наравно да има и Он брдо својих непослушности ...

Кренувши од Литургијске обнове..коју је спроводио..иако му је наређено било да не чини...

Иначе сам поборник "новотарења" што се тиче Литургије...али и даље подржавам Еп.Артемија у борби са екуменистичким злом..па билу у виду заједничких молитви од стране неких Епископа...или нечег другог!

Владика Атанасије није  непослушан,и сам св.авва Јустин је рекао да би он читао молитве наглас да је епископ,имаш то овде на форуму.А што се тиче заједничких молитви и сам владика Артемије је био на молитвеном доручку.А и не би ми требали претерано да тумачимо шта раде епископи,ипак они боље знају од нас.А за непослушност одбеглих монаха ниси ништа прокоментарисао.

Не знам откуд овакви твоји ставови,пре си био умерен и волео сам да читам твоје постове.

Подели на овим сајтовима

Владика Атанасије није  непослушан,и сам св.авва Јустин је рекао да би он читао молитве наглас да је епископ,имаш то овде на форуму.А што се тиче заједничких молитви и сам владика Артемије је био на молитвеном доручку.А и не би ми требали претерано да тумачимо шта раде епископи,ипак они боље знају од нас.А за непослушност одбеглих монаха ниси ништа прокоментарисао.

Не знам откуд овакви твоји ставови,пре си био умерен и волео сам да читам твоје постове.

Ја теби рекох..да сам за обнову Литургије....

А САБОР је донео супротну одлуки и свима наложио да се држе тог поретка...

Шта би Св.Јустин радио...нисмо у могућности да знамо....за сада!

А избегли монаси....су избегли не из мерака...већ због неправедног протеривања Епископа Артемија!

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

Мене занима да ли владика сремски Василије зна шта му се догађа у епархији јер Владика Артемије ништа не сме да ради без дозволе Владике Василија а ово је тамо хаос, долазе антиекуменске делегације прича се против СПЦ Сабора, певају песмице о Владици Артемију  итд.

У праву је изгледа Митрополит Амфилохије када каже да Владика Артемије хоће да направи нову епархију Шишатовац за одбегле калуђере да имају где.

Да ха ха то сам завборавио што каже Жика да је владика Артемије ишао у Њујорк на молитвени доручак где се сви држе за руке и моле се facenew22222222 Али пошто је то Владика Артемије онда се не рачуна slava3

Наравно да зна....

Па нико ништа није сакрио...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...