Гости Guest Макс Написано Септембар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 На жалост,на нету нема баш ништа,а диск се добијао уз књигу о Викентију хиландарцу,мислим да су ови из Прохор Пчињског издали ту књигу (мада нисам баш сигуран) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Ja volim da slusam kako ona peva, da li je pravi vizantijski stil ili ne ne znam ali samo znam da uzivam slusajuci je. Ali o ukusima se ne raspravlja... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Ja volim da slusam kako ona peva, da li je pravi vizantijski stil ili ne ne znam ali samo znam da uzivam slusajuci je. Ali o ukusima se ne raspravlja... ??? ??????? ?? ???? ????.....???? ?????? ????? ??? ???????? ????? ?????? ???? ???? ?????.... ? ?????? ?? ?????? ??????????? ?????? ?? ???? ???? ??????? ?????.... ????? ????? ? ????? ??????????? ?????? ????, ???? ?? ?????? ???? ?????? ?? ???? ?? ??????? ???????, ????????? ?????, ?????? ? ?????? ??? ?????????? ????, ???????? ???? ????.... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 0110_hahaha My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Новембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Lazarice, 0913_sport My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Новембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2009 Lazarice, Upravo je slušam 0913_sport a ta mi ej ejdna od omiljenih ja volim vizantijsko pojanje .gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Ја је сада слушам, нисам могла раније јер сам била на послу. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Sve o Divni Ljubojevic i njenom ansamblu MELODI na jednom mestu http://www.melodi.org.rs/ Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2009 Concert from Vienne 0205_whistling http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=19418823 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Новембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1Edbqsxvh6o Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 2, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ??,???? ?? ??? ????? ???????????,????????? ??????? ??????,???? ??????? ??????????????? ? ????????????... ??? ??? ??? ??????,? ???? ?? ??? ?? ? ?? ????... ????? ?? ???????? ? ????? ????,??? ???????? ?? ? ??????????? ?? ?????? ???????? ??????????? ??????... ??? ?????? ???? ???? ????? ?????? "?????????" ???? ???????? ????? ???? ????,? ??? ??? ?? ????????... ?????? ????, ????? ??? ???? ??? ? ???? ???????? ????? ?? ?? ????? ??????? ??? ???? ?????? ????? ????? ??????????? ? ????? ? ??????????? ?? ?????? ???????? ??????????? ??????.???, ??? ??? ? ?????? ????? ????? : " .... ???? ??????? ????? ? ????????? ???? ... " ???? ? ?? ??????? ??? ????? ??? ????????? ? ?? ???????? ?? ?? ???? ??? ??????? ?? ???????????? ? ?? ???? ????? ???? ! ?????, ???????? ?????, ???????? ? ?????? "???????, ????? ?????" ?? ???? ? ??????. 0409_feel confused 0102_laugh А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Ја и другар смо са неким рускињицама, дошле му у госте, па ова друга која тек улази мало више у Православље одушевљена је њеним појањем, али не знамо где да их водимо да је чују? Овде остају још око 8-10 дана. Дакле, - у којој цркви може да се чује Дивна Љубојевић? - и да ли има неки концерт сад или ускоро? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Ја и другар смо са неким рускињицама, дошле му у госте, па ова друга која тек улази мало више у Православље одушевљена је њеним појањем, али не знамо где да их водимо да је чују? Овде остају још око 8-10 дана. Дакле, - у којој цркви може да се чује Дивна Љубојевић? - и да ли има неки концерт сад или ускоро? Veljo,ovo je Divnin zvanični blog.Pretraži malo,možda nađeš informacije koje su ti potrebne. http://divnaljubojevic.blogspot.com/ Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 3, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2012 Ma pustite Divnu, vodite ih u neku pivnicu ili piceriju. Na neki romantični izlet. Divna zvuči dobro i na ce deu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука