Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП УРАЛ-УДЈЕНСКИЈ И БУРЈАТСКИЈ СЕВАСИТЈАН (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Братац, јеси ли проверио да ли смо избацили цео СА Сабор СПЦ? nasznak12МИСЛИМ ДА САМ СВЕ , надам се nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Братац, јеси ли проверио да ли смо избацили цео СА Сабор СПЦ? nesiguranМИСЛИМ ДА САМ СВЕ , надам се 4chsmu1 Мислим да фали само викарни епископ моравички Г.Антоније! Али, добро, тренутно смо у оваквој могућности! nesiguran nasznak12 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП УМАЊСКИЈ И ЗВЕНИГОРОДСКИЈ ПАНТЕЛЕЈМОН ( РускаПЦ) п.с. ето која случајност , после писања поруке брату Пантелејмону , на ред ни сасвим случајно дошао овај епископ са истим именом , твој имењак Пантелејмон nasznak12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП УРАЛСКИЈ И ГУРЈЕВСКИЈ АНТОНИЈ (РускаПЦ) Братац, јеси ли проверио да ли смо избацили цео СА Сабор СПЦ? nesiguranМИСЛИМ ДА САМ СВЕ , надам се 4chsmu1 Мислим да фали само викарни епископ моравички Г.Антоније! Али, добро, тренутно смо у оваквој могућности! nesiguran nasznak12 хехехе исти случај , случајности али други Антоније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП УМАЊСКИЈ И ЗВЕНИГОРОДСКИЈ ПАНТЕЛЕЈМОН ( РускаПЦ) п.с. ето која случајност , после писања поруке брату Пантелејмону , на ред ни сасвим случајно дошао овај епископ са истим именом , твој имењак Пантелејмон nesiguran 4chsmu1 nesiguran хехе, само што је Пантелејмон мој псеудоним на 4chsmu1 nasznak12 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП УФИМСКИЈ И СТЕРЛИТАМАКСКИЈ НИКОН (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Викарни Епископ Моравички Г.Антоније http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ХАБОРОВСКИЈ И ПРИЈАМУРСКИЈ МАКО (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 МИТРОПОЛИТ ХАРКОВСКИЈ И БОГОДУХОВСКИЈ НИКОДИМ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ВИКАРНИ АРХИЕПИСКОП ИЗЉУМСКИЈ ОНУФРИЈ , МИТРОПОЛИТА ХАРКОВСКОГ И БОГОДУХОВСКОГ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ХЕРСОНСКИЈ И ТАВРИЧЕВСКИЈ ЈОВАН (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 МИТРОПОЛИТ ХМЕЉНИЦКИЈ И СТАРОКОНСТАНТИНОВСКИЈ АНТОНОЈ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ХУСТСКИЈ И ВИНОГРАДОВСКИЈ МАРКО (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 МИТРОПОЛИТ ЧЕБОКСАРСКИЈ И ЧУВАШСКИЈ ВАРНАВА (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука