Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП ЗАПОРОШКИЈ И МЕЛИТОПОЉСКИЈ ЈОСИФ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ИВАНОВО-ВОЗНЕСЕНСКИЈ И КИНЕШЕВСКИЈ ЈОСИФ (РуаскаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП ИВАНО-ФРАНКОВСКИЈ И КОЛОМИЈСКИЈ ПАНТЕЛЕЈМОН (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 МИТРОПОЛИТ ИЖЕВСКИЈ И УДМУРТСКИЈ НИКОЛАЈ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ИРКУТСКИЈ И АНГАРСКИЈ ВАДИМ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Martirije imas stvarno mnogo slika, da nisi ti neki spijun, pa ides i slikas vladike i svestenike.... bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРХИЕПИСКОП ЈОШКАР-ОЛИНСКИЈ И МАРИИЈСКИЈ ЈОВАН (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Martirije imas stvarno mnogo slika, da nisi ti neki spijun, pa ides i slikas vladike i svestenike.... bighugbighugКод мене нема зафр4канције , само пази и тебе пратим slava3 :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ЕПИСКОП КАГУЉСКИЈ И КОМРАТСКИЈ АНАТОЛИЈ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 31, 2010 Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Martirije imas stvarno mnogo slika, da nisi ti neki spijun, pa ides i slikas vladike i svestenike.... :cheesy:Код мене нема зафр4канције , само пази и тебе пратим 4chsmu1 :bla: :291291291: :mad: paparaco 0102_laugh zezanje, stvarno dobre slike, otkud ti toliko (kaci jos) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 АРКИЕПИСКОП КАЗАНСКИЈ И ТАТАРСТАНСКИЈ АНАСТАСИЈ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Martirije imas stvarno mnogo slika, da nisi ti neki spijun, pa ides i slikas vladike i svestenike.... :bla:Код мене нема зафр4канције , само пази и тебе пратим :mad: :bla: 0102_laugh :mad: paparaco :cheesy: zezanje, stvarno dobre slike, otkud ti toliko (kaci jos) :291291291: ТОЛИКО ИМАМ РУСКИХ ВЛАДИКА ДА ПОСТАВЊАМ ЗА ЈОШ ДВА ДАНА ТАКО МИ СЕ ЧИНИ хихихихи ПУНО ИХ ИМА !Проблем ми са Гузијцима, ТРЕБА ДЕШИФРОВАТИ ИДЕНТИТЕТ 4chsmu1 уврнуто им писамце хихи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ВИКАРНИ ЕПИСКОП БАЛТИЈСКИ СЕРАФИМ , МИТРОПОЛИЈЕ КАЉИНГРАДСКЕ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 МИТРОПОЛИТ КАЛУЖСКИЈ И БОРОВСКИЈ КЛИМЕНТ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 ВИКАРНИ АРХИЕПИСКОП ЉУДИНОВСКИЈ ГЕОРГИЈ , МИРТОПОЛИЈЕ КАЛУЖСКЕ И БОРОВСКЕ (РускаПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука