Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Његово Високопреосвештенство Митрополит Дабробосански Николај у манастиру Св. Катарине на Синају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Његово Преосвештенство Епископ бањалучки Г. Јефрем (СПЦ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Неговото Преосвештенство Епископот Брегалничко-штипски и местоблустител на епархијата Преспанско-пелагониска, света Митрополија Битолска г.г. Марко. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Његово Високопреосвештенство Архиепископ Цетињски и Митрополит Црногорско-приморски Г. Амфилохије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Ја сам баш заредао са овим сликама наших епископа, надам се да нисам досадан... Ево још мало... Његово Преосвештенство Епископ ваљевски Г. Милутин ; манастир Хиландар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Цитат Његово Високопреосвештенство Архиепископ Пећки и Митрополит Црногорско-приморски Г. Амфилохије Архиепископ Цетињски и Митрополит Црногорско-приморски, зетско, брдски и скендериски 0110_hahaha Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Ево још мало слика Епископа Милутина... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Митрополит Амфилохије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Његово Преосвештенство Епископ банатски Г. Никанор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 20, 2011 Пријави Подели Написано Јун 20, 2011 Његово Преосвештенство Епископ Банатски Никанор С лијева на десно... Његово Високопреосвештенство митрополит Дабробосански Николај, Његово Преосвештенство Епископ источноамерички др. Митрофан, и епископ Банатски Никанор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 21, 2011 Пријави Подели Написано Јун 21, 2011 Његово Преосвештенство викарни Епископ моравички Антоније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Његово Преосвештенство Епископ Звроничко-тузлански Г.Г. Василије и Његова Светост Патријарх Московски и све Русије Г.Г. Кирил Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србин-Бл Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 ЕПИСКОП ВОСКРЕСЕЊСКИ САВА (РускаПЦ), ВИКАР МОСКОВСКЕ ЕПАРХИЈЕ ИЗВОР ИЗВОР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 ЕПИСКОП НИКОЛАЈ (АнтиохијскаП) ВИКАР ДАМАСКЕ ЕПАРХИЈЕ ИЗВОР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука