Jump to content

Заиста вам кажем: кад учинисте једноме од ове моје најмање браће, мени учинисте.

Препоручена порука

Draga Braco i Sestre,

zahvaljujuci jednom brata koji je zelo da ostane anoniman, Milki je danas poslato 100e u dinarskoj protivvrednosti (10450 din -300 din provizija poste = poslano 10150 din) za drva za ogrev. prenosim Milkinu zahvalnost a i ja se zahvaljujem Bratu na njegovoj sirokogrudosti, neka bi ti Bog uzvratio za ovo dobro delo, dao svako dobro i imao te vecno u Svom secanju.

0304_smile4

svako dobro.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Draga Braco i Sestre,

sestri Milki su ponestali neophodni lekovi za njenu tesku bolest. cena lekova je:

21600 din.

molim vas da ko moze, pomogne, da se ti lekovi kupe. ukoliko ste u mogucnosti javite na pp ili na moj mobilni 0691153968 da vam dam uputstva kako da posaljete novac preko poste.

svako dobro vam svima Bog dao. srecu, ljubav, zdravlje i Njegovog (pre)poznanja.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

dobrotom jednog brata poslato je 1500 din, tako da preostaje da se sakupi jos:

20100 din.

molim vas da ko moze, pomogne, da se ti lekovi kupe. ukoliko ste u mogucnosti javite na pp ili na moj mobilni da vam dam uputstva kako da posaljete novac preko poste.

svako dobro vam svima Bog dao. srecu, ljubav, zdravlje i Njegovog (pre)poznanja.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

uplatom jednog naseg Brata od 1000 din, smanjen je iznos koji je preostao i trenutno iznosi:

14100din

Zahvaljujem svima i koji mogu i onima koji ne mogu a hteli bi da pomognu, jer se javljaju i takvi ljudi. Nadam se da ce se i ovaj put nekako uspeti sakupiti ovaj iznos. Ko moze nek da, ko ne moze nek se seti u molitvi. Svako vam dobro Bog dao.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

evo da Vam se zahvalim i da Vas obavestim da je dobrotom jednog brata, koji je poslao preostali iznos, prikupljena cela suma od 21600 din. Neka bi Vam svima bilo na korist ovo pomaganje i molitva za jednog/u od Hristove najmanje brace jer verujemo Njegovim recima: "Kad uciniste jednom od ove moje najmanje brace, meni uciniste."

da ja ne bi vise pametovao, svi oni kojima je potrebna pomoc ili koji sumnjaju, neka procitaju ove reci:

7. Иштите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; куцајте, и отвориће вам се.

8. Јер сваки који иште, прима; и који тражи, налази; и који куца, отвориће му се.

9. Или који је међу вама човјек од кога ако син његов заиште хљеба, камен да му да?

10. Или ако рибе заиште, да му да змију?

11. Када, дакле, ви, зли будући, умијете даре добре давати дјеци својој, колико ће више Отац ваш небески дати добра онима који му ишту?

12. Све, дакле, што хоћете да чине вама људи, тако чините и ви њима: јер то је Закон и Пророци.

13. Уђите на уска врата; јер су широка врата и широк пут што воде у пропаст, и много их има који њиме иду.

14. Јер су уска врата и тијесан пут што воде у живот, и мало их је који га налазе.

0102_laugh :) 0102_laugh

:) :) :)

dada :) dada

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Draga Braco i Sestre,

nasoj sestri Milki je zdravstveno stanje (a i svako drug) veoma lose. Mozda ste primetili, kao i ja, da dugo nije pitala za bilo kakvu pomoc. Da li joj je neko nesto prebacio ili sta se tu desilo neznam ali znam da u poslednje vreme nije nista htela da trazi iako su Uskrs proslavili sa tri jajeta koje su dobili u Crkvi.

Sada joj se pogorsalo ionako lose stanje i mora hitno da uradi Magnetnu rezonancu u bolnici u Kamenici. To moze samo ako plati a ona kosta 32.300 din. Ukoliko ispostuje tempo placanja koji su joj omogucili imace termin za snimanje 09.05.2011.

Dakle taj tempo placanja koji treba da ispostuje trebalo bi da izgleda ovako:

- do 06.05.2011 godine 16.300din

- do 15.06.2011 godine 16.000din

Za ovu prvu uplatu vec je obezbedjeno 10.000din pa vas molim da sakupimo preostale pare a pozeljno je minimu:

6.300din

sve moje kontakte vec imate pa se javite da vas uputim kako da posaljete novac

Hvala svima i Bog neka vas nagradi za sve.

Подели на овим сајтовима

Cekaj, ajmo svi, ali SVI, bukvalno ozbiljno da shvatimo ovo.

Evo pedloga:

Ajde svi sa foruma da uplatimo, jedan, ali samo jedan evro (ko moze i vise bilo bi super) i da se skupi kinta. Tako je najlakse, jer 100 kinti nikome ne znaci nista na mesecnom nivou, a na forumu ima mnogo ljudi.

Dragisa brate, svaka cast na tvom trudu.

Javi mi se na pp sto pre.

Svako dobro  dizzy999

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

nasoj sestri Milki je zdravstveno stanje (a i svako drug) veoma lose. Mozda ste primetili, kao i ja, da dugo nije pitala za bilo kakvu pomoc. Da li joj je neko nesto prebacio ili sta se tu desilo neznam ali znam da u poslednje vreme nije nista htela da trazi iako su Uskrs proslavili sa tri jajeta koje su dobili u Crkvi.

Sada joj se pogorsalo ionako lose stanje i mora hitno da uradi Magnetnu rezonancu u bolnici u Kamenici. To moze samo ako plati a ona kosta 32.300 din. Ukoliko ispostuje tempo placanja koji su joj omogucili imace termin za snimanje 09.05.2011.

Dakle taj tempo placanja koji treba da ispostuje trebalo bi da izgleda ovako:

- do 06.05.2011 godine 16.300din

- do 15.06.2011 godine 16.000din

Za ovu prvu uplatu vec je obezbedjeno 10.000din pa vas molim da sakupimo preostale pare a pozeljno je minimu:

6.300din

sve moje kontakte vec imate pa se javite da vas uputim kako da posaljete novac

Hvala svima i Bog neka vas nagradi za sve.

Draga Braco i Sestre,

Dobrotom i milosrdjem jedne nase sestre danas je Milki stiglo 5000 din. Neka bi nasoj Sestri dragi Bog uzvratio stostruko za ovo njeno delo. Ako mozemo da skupimo i preostalih:

- 1300 din

do 04 - 05.05.2011 godine.

Svako dobro

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

Pokajnik je izne zanimljiv predlog koji bi upravo sad mogao da se pokaze prilicno korisnim.

Dakle fali nam 13 dobrovoljaca koji bi poslali postnet uputnicom po 100 dinara (ili 7 dobrovoljaca po 200)

Time bi skupili celu prvu ratu.

Ko je zainteresovan neka me pp ili sms na mobilni, da vam dam uputstva kako da joj posaljete.

Svako dobro!

Подели на овим сајтовима

Draga Braco i Sestre,

Blagodareci Dobroti i Covekoljublju jednog Brata sa foruma Verujem i njegovom uplatom od 1400 din, uspeli smo da sakupimo svih 16.300 din (cak i 100 din vise). Svima koji su pomogli svojim novcem ili molitvama iskreno zelim da se Zahvalim.

Molim vas da ako je moguce isto ponovimo za oko mesec dana jer tada treba skupiti jos za drugu (poslednju) ratu za taj skener.

Jos jednom Hvala Svima na svemu.

;D ;D ;D Svako dobro!  ;D ;D ;D

:cheesy: prstgore 319.gif

Подели на овим сајтовима

Javi deset dana ranije i da se organizujemo lepo. Svi po malo i eto srece. Nama to malo nekome znaci mnogo.

Slava Gospodu!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...