dragisa Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Draga Braco i Sestre, Sestri Milki, koja se nalazi u veoma teskom zdravstvenom stanju je potrebna pomoc. Naime ona zivi sa maloletnom cerkom, koja se sprema da krene u skolu i potrbne su joj knjige (i mnogosta drugog ali za sad ovoliko). Zbog svoje bolesti, metastatska faza kancera, nije u novcanoj mogucnosti da joj obezbedi potrebno za skolu. Pocetna suma koja je bila potrebna da se sakupi za ceo komplet knjiga, bila je 6300 din, ali prilozima brace i sestara sa foruma verujem sakupljeno je 4000. Ukoliko je neko u mogucnosti da delimicno pomogne za preostalih: 2300din molim vas neka mi se javi na pp da mu objasnim kako da posalje pare. Svako dobro i hvaala svima u napred. srecaan praznik Bogorodicaaaaaa Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Август 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2010 Draga Braco i Sestre, Dobrotom jednog brata sa ovog foruma skupljen je i ovaj ostatak, tako da je svih 6300 din sada prikupljeno (1000+1000+2000+ 30evra). Hvala svima i neka bi vam Bog svima doro dao i setio se svih vasih dorbrih dela. Bogorodicaaaaaa Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Draga Braco i Sestre, Nasoj sestri u Hristu Milki, koja je kao sto znate veoma bolesna i njenoj cerki koja ide u skolu je potrebno 4200 dinara za neko osiguranje i jos neku opremu. oni nemaju cak ni za osnovne potrebe a kamoli za ovo ili za njene lekove koji su izuzetno skupi. Molim vas ukoliko mozete da pomognete javite mi se na pp za instrukcije ili na mobilni. Vec je obezbedjeno 2000 din pa vas molim da ako mozete sakupimo jos: 2200 din Pare bi trenalo da stignu najkasnije do Ponedeljka 20. Septembra, do 12h. Svako vam dobro zelim i zahvaljujem u napred na pomoci. Neka bi vam Bog svima doro dao i setio se svih vasih dorbrih dela. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2010 Draga Braco i Sestre, Nasoj sestri u Hristu Milki, koja je kao sto znate veoma bolesna i njenoj cerki koja ide u skolu je potrebno 4200 dinara za neko osiguranje i jos neku opremu. oni nemaju cak ni za osnovne potrebe a kamoli za ovo ili za njene lekove koji su izuzetno skupi. Molim vas ukoliko mozete da pomognete javite mi se na pp za instrukcije ili na mobilni. Vec je obezbedjeno 2000 din pa vas molim da ako mozete sakupimo jos: 2200 din Pare bi trenalo da stignu najkasnije do Ponedeljka 20. Septembra, do 12h. Svako vam dobro zelim i zahvaljujem u napred na pomoci. Neka bi vam Bog svima doro dao i setio se svih vasih dorbrih dela. samo da podignem temu za one koji je nisu videli, ostalo je sve isto kao iz citata. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 raga braco i sestre ostalo je da se skupi jos 1200 din ko moze da pomogne neka mi se javi na pp ili mob. hvala svima Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Draga Braco i Sestre, evo da Vam se zahvalim i da kazem da je prikupljena cela suma od 4200 din Neka bi Vam svima bilo na korist i na ono sto svi ocekujemo, da cujemo: Kad uciniste jednom od ove moje najmanje brace , meni uciniste. Draga Braco i Sestre, Milka je u toliko teskoj situaciji da necete pogresiti ako joj posaljete i pored ovoga (za skolske potrebe cerke), naime njoj su samo lekovi na mesecnom nivou 19000din a oni nemaju ni za osnovno, tako da ako imate zelju da pomognete javite mi na pp ili mobilni. 0212_rolleyes Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2010 Draga Braco i Sestre, Nedace su nesto sto covek ne moze da bira i nisu krivica tog nekog, tako i siromastvo. Nasa sestra Milka koja je veoma bolesna (kancer u metastatskoj fazi) su potrebni lekovi. Najuzi spisak lekova koji su joj potrebni iako su subvencionisani su i dalje nedostizni za njene mogucnosti. Dakle ukoliko je moguce potrebno je sakupiti: 19000 din Molim vas ko moze da pomogne neka mi se javi na pp ili mobilni 0691153968 za instrukcije o tome kako poslati pare. Svako vam dobro zelim i zahvaljujem u napred na pomoci. Neka bi vam Bog svima doro dao i setio se svih vasih dorbrih dela. 0102_laugh Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Draga Braco i Sestre, Dobrotom Vasom i Bozijom miloscu sakupljeno je 80 Evra (8000 dinara). Ukoliko jos neko zeli da ucestvuje preostalo je da se sakupi jos: 11000 din Svima hvalla i neka bi vam Bog svima doro dao. Za slanje uvek me mozete kontaktirati na pp ili na gore naznaceni mobilni da vam dam podatke za slanje para. Pozdrav svima i hvalla jos jednom. slava3 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Draga Braco i Sestre, Dobrotom Vasom i Bozijom miloscu sakupljeno je 80 Evra (8000 dinara). Ukoliko jos neko zeli da ucestvuje preostalo je da se sakupi jos: 11000 din Svima hvalla i neka bi vam Bog svima doro dao. Za slanje uvek me mozete kontaktirati na pp ili na gore naznaceni mobilni da vam dam podatke za slanje para. Pozdrav svima i hvalla jos jednom. 0442_feel :cheesy2: Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Draga Braco i Sestre, Dobrotom Vasom i Bozijom miloscu sakupljeno je 80 Evra (8000 dinara). Ukoliko jos neko zeli da ucestvuje preostalo je da se sakupi jos: 11000 din Svima hvalla i neka bi vam Bog svima doro dao. Za slanje uvek me mozete kontaktirati na pp ili na gore naznaceni mobilni da vam dam podatke za slanje para. Pozdrav svima i hvalla jos jednom. Draga Braco i Sestre Dobrotom i prilogom jednog brata, smanjen je ostatak koji treba da se prikupi dakle preostalo je jos: 10000 din svi koji mogu da pomognu dobro su dosli. Pozdrav svima. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Draga Braco i Sestre Dok mi, a na prvom mestu ja medju vama, (verovatno) gubimo dusu na (pitanje koliko korisnim) temama i raspravama neko potpuno anoniman je prilozio 3000 din, pa je ostatak koji treba da se sakupi: 7000 din ovo me potaklo na razmisljanje koliko i sta znaci biti ustvari Hriscanin, da li je samo vera bitna ili su i dela bitna? Taj neko moze biti i Ateista i Musliman i Katolik...itd, mislim da ce takvi ljudi zaista dobiti platu bez obzira na sva nasa pametovanja, pa mozda i nama to da bude primer. svi koji mogu da pomognu dobro su dosli. Pozdrav svima. Пг је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2010 Draga Braco i Sestre prilogom jednog brata ostatak je smanjen na: 6000 din svi koji mogu da pomognu dobro su dosli. Pozdrav svima. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Септембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Draga Braco i Sestre Zelim da se zahvalim svima koji su se odazvali na ovaj poziv za pomoc a posebno. Dakle pun iznos je sakupljen i poslat Milki u delovima onako kako su se ljudi javljali i direktno slali. Hvala svima, jos jednom i da Vam Bog uvek uzvrati za vasu dobrotu. Jedna informacija, u vezi buducih slanja, za nas domace dakle iz Srbije slanje novca je najlakse putem PostNet uputnice, javite mi se na pp i ja vam dam Milkine podatke, za ljude iz inostranstva koji bi zele da ucestvuju pokazalo se da iako je Western Union najbrzi on je ujedno i najskuplji u smislu provizija, bolja varijanta je slanja preporucenom postom ali posto ne znam detalje mogu vas uputiti na jednu sestru sa foruma koja je upoznata sa tim. Inace sume koje su sakupljene izgledaju ovako 80e(8000)+1000+3000+1000+800+2000+3200=19000 Izvinjavam se svima ove poslednje uplate su bile jos pre dva dana i obecao sam da cu apdejtovati temu ali imao sam nekih obaveza i nikako da ovo zatvorim. Dakle Hvala svima i sve najbolje. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 Draga Braco i Sestre, u ova smutna vremena gde sve pocinje da gubi smisao, pozvani smo i prizvani da cinimo sta mozemo i kolko mozemo. dzaba meni svako moje ¨isteravanje¨ istine, i ovde na internetu, i u ¨svetu¨, ako se ja oglusujem o zivog Hrista. MOZDA NAM OVAJ KOMPJUTER I POMOGNE DA SPASEMO SVOJE DUSE ja tako vidim ovu moju zavisnost od interneta ili bolje reci pokusavam da vidim i dobru stranu u tome. dakle, ovim putem kao masovnim medijumom komunikacije, prenosim vam vapaj, nasa sestra i njena cerka nemaju ni za jelo. struju i telefon ce joj iskljuciti ako do Nedelje ne plate dug, grejanja imaju samo jos za nedelju dana... a jedan od razloga zasto cesto pada u nesvest jeste neuhranjenost u kombinaciji sa jakim lekovima. jednom recju, ne pitajte kolko treba da se da, nego dajite koliko mozete. (verujte, ukoliko mozete, nece vam to Bog zaboraviti jos ovde) dakle samo dug iznosi 17.800 din (12600+5200), a treba jos i za hranu i bar nesto malo ogreva. skupljeno je 15.000 ako mozete pomozite bar da se sakupiti jos: 2.800 din (ali to je zaista samo za dugove bez hrane i drva) neka mi oproste svi koji nemaju da daju a zeleli bi da pomognu sto im ovakvi postovi unose dileme i nemir. javljali su mi se takvi ljudi i u proslim akcijama i zaista zelim da kazem da svako da koliko moze, ali negde mi se cini da se ipak vise ocekuje od onoga kome je vise i dato. S´Bozijom pomocu, pomozimo (pre svega sebi). Molim vas ko moze da pomogne neka mi se javi na pp ili mobilni za podatke kako poslati pare. Zahvaljujem u napred i Bog neka vam vrati. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука