Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Да ли неко може да ми каже дефиницију линије млечног пута? 89898989898989то је мало проблематична ствар, пошто зависи одакле гледаш са земаљске кугле ...углавном се односи на видљиви крак млечног пута ... овако изгледа у тексасу, а на јужној полулопти би другачије био закривљен ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Па зато што је проблематично сам и питао, јер ни један озбиљан човек коме је струка Астономија, Астрофизика или Механика небеских тела неће да прича о таквим глупостима да ће 21.12.2012. да буде ни мање ни више него смак света. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 ма тровачке глупости, само да зараде коју кинту на неком филму или књизи, а што се људи отрују да не могу да спавају и дишу, то никог није брига. негативан свет постајемо са искључивим негативним садржајима. нигде радости, само зумбање можданих вијуга са минусом. и онда кад објасниш да је православље радост, неко ти каже да си пинк салонац greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Evgenik Написано Август 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2010 ма тровачке глупости, само да зараде коју кинту на неком филму или књизи, а што се људи отрују да не могу да спавају и дишу, то никог није брига. негативан свет постајемо са искључивим негативним садржајима. нигде радости, само зумбање можданих вијуга са минусом. и онда кад објасниш да је православље радост, неко ти каже да си пинк салонац greengrin Управо тако. А ширење психозе и песимизма је као "благочестиво". Јашта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Признајем и ја сам се упецао на Дигитални Анђео 1, кад сам први пут одгледао, Ал` greengrin људи видите ли да ће то да прешиша по броју наставака и Ноћ Вештица и Фредија Кругера, петак 13 и то све заједно. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Zakljucak (na odmor) uvek citaj Bibliju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 прешиша :cheesy2: greengrin klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ево вам Смак ! ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ево објашњења за Мајански календар stadaradim 0120_angryy Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 иначе, бедак ми да вам кажем да су маје и астеци и сви који су се озбиљно бавили астрологијом (тада нераздвојна од астрономије) већ увелико знали да су планете сферне а да су уображени европљани ''открили'' то хиљадама година касније facenew22222222 толико о напредности беле протестантске цивилизације, да не кажем ККК. сва срећа па их је удавио један црнац, али тек 2005. се завршио мрачни средњи век. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2416.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 ...да не кажем ККК.Шта фали кошаркашком клубу Краљево? facenew22222222 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 Ма мајански календар је сасвим небитан, једино може бити интересантно ко пласира такве приче. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Ево објашњења за Мајански календар :huh: OVO JE SUPER :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
neznam Написано Август 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Ево ти први пост - девојка се толико избезумила да не зна куд удара и да не може да дође себи у тој мјери да не може ни да дан проживи нормално, таман што је мало утешимо, ти се с неба појавиш и исфекалишеш ове "занимљивости", дављеника гурнеш ногом назад у реку. и то још са првом поруком. Могао си за промјену да се представиш на форуму, напишеш нешто о себи па би знали да имамо посла са реалном особом а не провокатором како си се управо преставио форумашима. ja ne bih voljela da me neko tjesi eto cisto da me utjesi, htjela bih vase misljenje kakvo god bilo... ove informacije koje je imperator ispisao sam vec i citala, sa jos vise navedenih slucajnosti... a posto sam bila relativno mala i neinformisana 2000 i kad vec su bili ti 'prosli smakovi' koji su najavljivani, ne znam da li je tad bilo ovoliko poklopljenih slucajnosti... ali sta god, nijesam tome pridavala toliko znacaja dok nisam procitala prorocanstva oca Tadeja..on kao pravoslavac... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 он као православац зна да само Отац поуздано зна о том часу... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука