Jump to content

Zadnje vrijeme

Оцени ову тему

neznam

Препоручена порука

Да ли неко може да ми каже дефиницију линије млечног пута?  89898989898989

то је мало проблематична ствар, пошто зависи одакле гледаш са земаљске кугле ...

углавном се односи на видљиви крак млечног пута ...

овако изгледа у тексасу, а на јужној полулопти би другачије био закривљен ...

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 108
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па зато што је проблематично сам и питао, јер ни један озбиљан човек коме је струка Астономија, Астрофизика или Механика небеских тела неће да прича о таквим глупостима да ће 21.12.2012. да буде ни мање ни више него смак света.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

ма тровачке глупости, само да зараде коју кинту на неком филму или књизи, а што се људи отрују да не могу да спавају и дишу, то никог није брига.

негативан свет постајемо са искључивим негативним садржајима.

нигде радости, само зумбање можданих вијуга са минусом.

и онда кад објасниш да је православље радост, неко ти каже да си пинк салонац  greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

ма тровачке глупости, само да зараде коју кинту на неком филму или књизи, а што се људи отрују да не могу да спавају и дишу, то никог није брига.

негативан свет постајемо са искључивим негативним садржајима.

нигде радости, само зумбање можданих вијуга са минусом.

и онда кад објасниш да је православље радост, неко ти каже да си пинк салонац  greengrin

Управо тако. А ширење психозе и песимизма је као "благочестиво". Јашта.

Подели на овим сајтовима

Признајем и ја сам се упецао на Дигитални Анђео 1, кад сам први пут одгледао, Ал` greengrin људи видите ли да ће то да прешиша по броју наставака и Ноћ Вештица и Фредија Кругера, петак 13 и то све заједно.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

иначе, бедак ми да вам кажем да су маје и астеци и сви који су се озбиљно бавили астрологијом (тада нераздвојна од астрономије) већ увелико знали да су планете сферне а да су уображени европљани ''открили'' то хиљадама година касније  facenew22222222

толико о напредности беле протестантске цивилизације, да не кажем ККК.

сва срећа па их је удавио један црнац, али тек 2005. се завршио мрачни средњи век.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2416.0.html

Подели на овим сајтовима

Ма мајански календар је сасвим небитан, једино може бити интересантно ко пласира такве приче.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Ево ти први пост - девојка се толико избезумила да не зна куд удара и да не може да дође себи

у тој мјери да не може ни да дан проживи нормално, таман што је мало утешимо,

ти се с неба појавиш и исфекалишеш ове "занимљивости", дављеника гурнеш ногом назад у реку.

и то још са првом поруком. Могао си за промјену да се представиш на форуму,

напишеш нешто о себи па би знали да имамо посла са реалном особом а не провокатором

како си се управо преставио форумашима.

ja ne bih voljela da me neko tjesi eto cisto da me utjesi, htjela bih vase misljenje kakvo god bilo... ove informacije koje je imperator ispisao sam vec i citala, sa jos vise navedenih slucajnosti... a posto sam bila relativno mala i neinformisana 2000 i kad vec su bili ti 'prosli smakovi' koji su najavljivani, ne znam da li je tad bilo ovoliko poklopljenih slucajnosti...

ali sta god, nijesam tome pridavala toliko znacaja dok nisam procitala prorocanstva oca Tadeja..on kao pravoslavac...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...