Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Aberdeen FC - Шкотска . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Glasgow Celtic - Шкотска . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Hteo sam da hejtujem ove nase sabane, medjutim slike koje sam video ovde su me podsetile na neke stvari. Iskreno ne volim nase navijache, u vecini su poznati kao huligani i barabe. Ali jednostavno navijanje ima neku car koju sam i ja nekad osetio, kada sam video ove slike to me je podsetilo na tu char, i probudili davno zakopane pozitivne emocije prema navijanju. Svaka cast momci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Овим сликама само покушавам(о) да представим(о) и ону другу (лепшу и позитивнију) страну навијања... Звездине не постављам(о) јер имамо посебну тему... Млађони је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 North Quennsland Fury - Аустралија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Newcastle United Jets - Аустралија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Shaanxi Chanba - Кина . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Al Zawra'a SC - Ирак . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Consadole Sapporo - Јапан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Avispa Fukuoka - Јапан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Jef United - Јапан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Sanfrecce Hiroshima - Јапан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Al-Faisaly Club Amman - Јордан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Al-Wahdat SC Amman - Јордан . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Al-Arabi SC Kuwait City - Кувајт . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука