Anti Palma Crew Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4KHtcPKcWYU (Ако је већ било, извињавам се... ) Како само вози...! Anti Palma Crew and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 КрагујевацЗвезда - Војводина 97:72 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 КрагујевацРаднички - Звезда 64:90 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Звезда - Улм 78:92 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 "Гробари", "Делије", "Земунци", "Ђаволи"... у заједничкој шетњи против навијачких жртава! (ФОТО) (ВИДЕО) Први пут од појаве организованог навијања у Србији, највеће навијачке групе предузеле су заједничку акцију и одале почаст досадашњим жртвама. Историјски дан за српску навијачку сцену! Први пут од када се организовано навијање појавило на територији Србије, највеће навијачке групе успеле су да се сложе око једне велике и важне идеје.Шетњом од парка Мањеж код Храма Светог Саве, где су упалили свеће палим другарима, највеће навијачке групе су у Београду заједно одале почаст свим навијачким жртвама претходних година. Неколико стотина њих одазвали су се акцији “Шетња против навијачких жртава“, коју је покренула Партизанова фракција “гробара” Забрањени.Било је необично, али лепо видети на једном месту језгра једне стране “гробара”, затим виђеније “Делије“, Таурунум бојсе, Плаву унију, “Ђаволе” из Крагујевца, Фирме из Новог Сада, навијаче Рада… Надамо се да је ово почетак фер и коректнијег односа међу најватренијим присталицама српских клубова, а на то је посебно апеловао, у емотивном говору пре уласка у Храм, отац Ивана Перовића, младог“гробара” који је трагично настрадао пре годину и по дана у обрачуну две фракције навијача Партизана. - Ако после овог скупа ниједна мајка навијача више не заплаче, ја ћу бити презадовољан – рекао је, између осталог, Раша Петровић.Скуп је протекао у миру, испоставило се да је велики број припадника полиције био непотребан, а навијачи су сви углас, по доласку на плато испред Храма Светог Саве, громогласно запевали песму Косовских божура“Ој, Косово, Косово”. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=byQIc7KTZMw Извор: http://www.telegraf.rs/sport/561266-srpska-navijacka-pobeda-grobari-delije-zemunci-davoli-u-setnji-protiv-navijackih-zrtava-fotovideo ... Dragi and Пг је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Јаков. and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Леп покушај, а заниљмиво четри клуба не могу да напуне једну трибину мањег стадиона.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Леп покушај, а заниљмиво четри клуба не могу да напуне једну трибину мањег стадиона.. Како не могу када Звезда има просечну посету око 16 000 на Маракани? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Иначе, све остане обично на речима, мајмуни који боду нису ни шетали нити ће се сетити кад налете у ситуацији на неког... Дубоко нам је нездрава навијачка сцена, додуше као и све остало у друштву, тако да није за неко чуђење... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 @AntiPalma је л ово П. на трећој слици? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Нисам сигуран, али подсећа... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 24, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2013 Нисам сигуран, али подсећа... То, по фризури. Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука