Anti Palma Crew Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Hellas Verona - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Hellas Verona - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 IGEA Virtus - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2012 Imperia - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Imam nekog grobija (grobara) koji često pevuši pesmu o Džaji...naravno to je valjanje od smeha... Melodija je kao ona vinska pesma iz opere Travijata a tekst je Džajić i Tozovac hotel Radmilovac, pederi, sektaši, crveni zvezdaši.. Grobiji su uvek simpatični u svojim pokušajima da omalovaže i pariraju. Zaista. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Grobiji su uvek simpatični u svojim pokušajima da omalovaže i pariraju. Zaista. Лепо си рекао "у својим покушајима"... Песма колико сам упознат се певала некада давно, али заиста није вредно коментара... Оно што је сигурно је да они далеко више имају песама од нас када је у питању "прозивање" супротне стране... Чак нас помињу и на утакмицама које играју против других тимова.... Већина тих песама је испевана на мелодију неке наше песме па је самим тим још смешнија прича... Не кажем да ми немамо такве песме, али далеко мање него гробље... Ваљда су људи превише отперећени нама (знам и по својим неким другарима који су "југословени")... Мени је најсмешније када певају о нама на неким утакмицама које немају никакве везе са нашим клубом... Ето колико далеко иду њихови проблеми... Целу причу најбоље илуструје песма (мелодија је од песме "Маракана дал је пуна...", која је оригинал са Севера, они је прерадили у неку њихову глупост, а ми после одговорили новом): "Да ли ћете икада своју песму имати? Или ћете као увек наше певати? Поставља се питање, ал то већ знају сви комплекси су неизлечиви! на на на на на на ..." Јаков. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Internazionale - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Internazionale - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука