pokajnik83 Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Zvecanac je l' si bio na derbiju? Ako jesi onda znas i za zvucnike i za televizijsko ozvucenje koje je uvek blize Jugu. Druga stvar: CESTITAM NA POBEDI. Trece: Zvucnici su vam uvek neophodni jer kako stvari stoje vi cete na sledecem derbiju napuniti kavex na Marakani. Nije nama tole kriv, krivi smo mi sami sebi, jer Tole nije bio u napadu Zvezde nego Borha i Koroman. Sto se navijaca tice, da, pogledaj malo strane forume i sl. Nemoj o navijanju molim te...vas na Marakanu dodje koliko nas ode u Liberec, Strazbur ili Bratislavu... 0205_whistling И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Наш дерби уопште није проглашен најбољим.Ти подаци су са неког мртвог сајта(гласови довољно говоре) где су наши навијали гласали за нас.Ја не знам зашто се уопште упоређује нешто тако?Па Делије су међу топ5 навијача света.А Партизан кад направи "кореографију" са папирићима,то у свим могућим нованама,а Делије исто то урадиле против Бајерна? О утакмици можемо да причамо,али о навијању,па чад и објективном било би смешно и жалосно у исто време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Srpska fudbalska svetkovina, utakmica između Crvene zvezde i Partizana proglašen je za najbolji navijački duel na svetu, prema mišljenju posetilaca sajta www.ultras–info.net. Anketa je počela u septembru prošle godine, a zaključeno je pre nekoliko dana. Kriterijum nije bio kvalitet igre na terenu, već 0205_whistling. Kad su glasovi sabrani, na prvom mesti osvanuo je „večiti” derbi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Jaoj, рођо, па скоро да је исто. Играчи наватали трауму и 100%, 10 година живота су им прекратили, минимум. facenew22222222 Не читам довољно лектире, па те пола нисам разумео. 0205_whistling dada Ево, рецимо да су их не дај Боже убили тим штанглама и чиме су их већ све брепали, било би то као и за Татона - несрећан случај. Ево признајем, бољи сте када погледамо кореографије и колико вас има на једној фудбалској текми. Али, заиста не видим у чему сте друго бољи... Кажем не занима ме прошлост. Па тако је.....Имате своје име, изградили сте га на најбољи могући начин: праваци Европе, светски прваци...Свака част на томе. Имамо и ми чиме да се похвалимо.Финале Купа Шампиона са Реалом, 6 пута прваци Европе има ту још пар добрих и значајних резултата.Последњих пар сезона смо константо улазили у топ 16, а знамо сви колики нам је буџет. Међутим, садашњост је ипак нешто што се практикује...је л' да? Ко га осим нас Срба и Руса занима прошлост...... facenew22222222 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Zvecanac je l' si bio na derbiju? Ako jesi onda znas i za zvucnike i za televizijsko ozvucenje koje je uvek blize Jugu. Druga stvar: CESTITAM NA POBEDI. Trece: Zvucnici su vam uvek neophodni jer kako stvari stoje vi cete na sledecem derbiju napuniti kavex na Marakani. Nije nama tole kriv, krivi smo mi sami sebi, jer Tole nije bio u napadu Zvezde nego Borha i Koroman. Sto se navijaca tice, da, pogledaj malo strane forume i sl. Nemoj o navijanju molim te...vas na Marakanu dodje koliko nas ode u Liberec, Strazbur ili Bratislavu... 0205_whistling Био сам једном и то на Маракани, такође се играо куп 2008 год. Тада смо вас добили 3-2 ако се не варам. Захваљујем на честитики... facenew22222222 dada За звучњаке...но комент, и то признајем. Ајт' нека буде. Делије су facenew22222222 навијачи. dada АЛИ, МИ СМО ГРОБАРИ, НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ!!! 0205_whistling dada dada Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Srpska fudbalska svetkovina, utakmica između Crvene zvezde i Partizana proglašen je za najbolji navijački duel na svetu, prema mišljenju posetilaca sajta www.ultras–info.net. Anketa je počela u septembru prošle godine, a zaključeno je pre nekoliko dana. Kriterijum nije bio kvalitet igre na terenu, već 0205_whistling. Kad su glasovi sabrani, na prvom mesti osvanuo je „večiti” derbi. Па логично. Наш дерби је проглашен за најбољи навијачки дуел на свету из једног разлога..........Само због ГРОБАРА. 0205_whistling dada facenew22222222 facenew22222222 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Istoriju,nju proslost uvek zanima dada 6 puta prvaci evrope,u cemu? Bocanju,hahaha..pa jedno selo zvano Becej je pre par godina bilo prvak u istom sportu.... dada facenew22222222 facenew22222222 0205_whistling Za kosarku i buzdet,pa sta reci kad vam za vreme Slobe Mirko Marjanovic bio zlatna Koka,sad boris Smradic i Rasim Srbljajic.Ipak moram priznati da imate rezultat u Basketu,al samo radi Todorica.On se uvek dovoljno znalacki uvuce nekom na vlasti.Jos samo reci da imate manji budzet od Zvezde 0205_whistling dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Јаоо Боже,још колико ћу пута да читам исте коментаре од различитих људи.Колико ће пута да се губи време и здравље,а опет се враћамо на исто! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Istoriju,nju proslost uvek zanima 0102_laugh 6 puta prvaci evrope,u cemu? Bocanju,hahaha..pa jedno selo zvano Becej je pre par godina bilo prvak u istom sportu.... dada facenew22222222 facenew22222222 0205_whistling Za kosarku i buzdet,pa sta reci kad vam za vreme Slobe Mirko Marjanovic bio zlatna Koka,sad boris Smradic i Rasim Srbljajic.Ipak moram priznati da imate rezultat u Basketu,al samo radi Todorica.On se uvek dovoljno znalacki uvuce nekom na vlasti.Jos samo reci da imate manji budzet od Zvezde 0102_laugh 0102_laugh 0205_whistling dada dada dada Брат, ево читај мрзи ме да пишам..... http://www.naslovi.net/2009-02-01/vecernje-novosti/partizan-trofejniji-od-zvezde/1022 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Јаоо Боже,још колико ћу пута да читам исте коментаре од различитих људи.Колико ће пута да се губи време и здравље,а опет се враћамо на исто! Ево да те частим једном песмом, брате.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RRVKeemHs5M 0205_whistling dada facenew22222222 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Јаоо Боже,још колико ћу пута да читам исте коментаре од различитих људи.Колико ће пута да се губи време и здравље,а опет се враћамо на исто! Ево да те частим једном песмом, брате.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RRVKeemHs5M 0205_whistling dada facenew22222222 Aa....Шта велиш? facenew22222222 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Јаоо Боже,још колико ћу пута да читам исте коментаре од различитих људи.Колико ће пута да се губи време и здравље,а опет се враћамо на исто! Ево да те частим једном песмом, брате.... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RRVKeemHs5M 0205_whistling dada facenew22222222 Aa....Шта велиш? facenew22222222 Хвала брате мој.Не слушам ту музику,али добар је Ацке Пејовић,ево моја омиљена песма од њега за тебе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Мало по мало, залутасмо на другу тему.... 0405_feel Слика је све објаснила, директно у срце си ме погодиo 0102_laugh 0102_laugh..... О Боже.... Eво, живота ми као да си знао 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Партизан-Ц.Звезда 2-0 (16-3-2011,куп прва утакмица) видео клипови http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wriozfV4uEw&feature=feedu http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SbbuFPnPDDY&feature=feedu Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Хахах што у срце,ја се баш радујем кад је ова песма 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука