Anti Palma Crew Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 Koreografija nam je bila uzasna,nisam ni video na TV nasu bakljadu(primeteo sam to vec tradicionalno pokusavaju sakriti),mada sam zakasnio prvig 5 minuta drugog poluvremena. Mislim da je ovo jedno od nasih losijih izdanja.Drago mi je sto su braca stigla iz Moskve 4chsmu1 Igra dobra,samo kao da ovi grobovi koriste neke vracke,nece,pa nece u gol.A da je samo jedna usla.....Svedno ,razbicemo ih na Mari. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Извор: www.delije.net Први дерби у Купу Север је данас на ЈНА био више него добро попуњен, односно, онолико колико је то било могуће обзиром на број карата пуштених у продају. Почело је кореографијом од белих балона и црвених најлона који су били развучени хоризонатално, од истока ка западу. Било је и неколико комада пиротехнике, чисто да "зачине" слику. Навијање у првом делу било је одлично, а није га пореметио ни рано примљен гол, напротив. На огради је била већа парола "Борба за правду - правда за Уроша". Касније су подигнуте и две за бившег голмана: "88... на ку*цу те носам!" и цитат из филма "Бој на Косову": "Нисам ја више Богоје, ја сам Мустафа... ...и више не идем у цркву, него у џамију... Владимир Стојковић" Други део је отворен бакљадом од црвених стробова и бакљи исте боје. Рани гол који смо примили у другом полувремену је знатно утицао на певање, па смо после њега јако добро отпевали само "Кад тешко је" у верзији са наизменичним мењањем тихе и гласне строфе и устајањем. Пароле у наставку су биле следеће: "Натопљена крвљу, земљо моја витешког оружја и последњег боја предати те никад неће деца твоја!" уз коју је отпевана "Ој Косово, Косово..." Пред сам крај подигнута је и парола уз коју је певано "Спаси Србоју и убиј се, Борисе..": "Ти си ми рек`о да сам фашиста, разбојник и анархиста За Србију бих дао и живот свој, зато послушај предлог мој...". Играчи су испраћени звиждуцима збг пораза, али им је после тога и поручено "Хоћемо титулу!". . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Са трибине ми се чинило да смо прилично подбацили, али када сам гледао после снимак и причао са људима са истока и који су гледали на тевеу, а поготово када се узме у обзир да смо све време губили и да смо навијали против разгласа, све до другог гола смо били одлични и бољи од гробља... При крају смо баш пали, то јесте... Што се тиче корео, људи су баш навикли да не слушају ама колико се не ваља, али није испало толико лоше... Све у свему, глупо звучи, али да смо имали мало више среће, било би другачије на терену а на трибинама бисмо их још више одували - моје скромно мишљење. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 ПАРТИЗАНЕ, ВОЛИМО ТЕ, СРЦЕМ СВИМ, ГДЕ ГОД ДА ИГРАШ ТУ СУ ТВОЈИ ГРОБАРИИИИИ! САМО ТЕБИ ВЕРНИ САМО ТЕБИ ОДАНИ!!!! Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука