srmilic Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Potrebne su mi skripte za prvu godinu PBF u Beogradu ako ih neko ima, rado bi ih da ih kupim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Уписао си веома озбиљан факултет. Зато, окани се скрипти и почни да изучаваш препоручену литературу. Бити теолог значи бити и одговоран. Чека те тежак и веома захтеван, али надасве леп посао. Постарај се да се наоружаш адекватним знањем, како би на прави начин одговорио на Призив који ти је упућен. milosima and paliandjeo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Уписао си веома озбиљан факултет. Зато, окани се скрипти и почни да изучаваш препоручену литературу. Бити теолог значи бити и одговоран. Чека те тежак и веома захтеван, али надасве леп посао. Постарај се да се наоружаш адекватним знањем, како би на прави начин одговорио на Призив који ти је упућен. mense0198626478946378946Skripta može da ti posluži samo kao uvod u određenu problematiku, ali se iz skripta ne uči!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Значи брате- ништа од скрипти Послушај Ацу, он је најозбиљнији од свих нас... човек је најбољи студент факултета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Август 24, 2010 Пријави Подели Написано Август 24, 2010 Можда је човек мислио скрипте из стефанија ... Мислим књига,али пише - скрипта Препорука - набави књигу па направи своју скрипту,тако је најбољи начин да положиш испит,јербо квалитет већине скрипти је на ту и тамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srmilic Написано Новембар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Mudro sa vase strane ali nista niste doprineli osim pukog saveta koji nema osnove po pitanju kojih knjiga kada se zna da ucenici druge godine uceci od skripta imaju stipendije za razliku od postenih koji se muce za 6. citajuci sve redom....Stanje je relevantno, danas je dinar tesko zaraditi mozda niste u sferama zivota kada se jedva sastavlja kraj sa krajem pa tako caskate ali zivot me je naucio da samo snalazljivi najbolje prolaze, i u sv. pismu se kaze bolje je dobro vladanje nego mnogo znanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 Коме требају разне скрипте (али проверене, неке сам сам правио уз одобрење професора) нека ми се јави на 064 433 7610. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 23, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2011 Potrebne su mi skripte za prvu godinu PBF u Beogradu ako ih neko ima, rado bi ih da ih kupim...Imam ja knjige za prvu godinu(nemam sve).Takodje drug moj studira na Bogoslovskom fakultetu tako da ti mogu poslati knjige preko njega.Ako te zanima, pisi mi poruku na 0605771461 “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука