Jump to content

Шта је то страст ? Шта је то грех ?

Препоручена порука

• Гости
  Цитат
  Цитат

Да разговарамо...о, да разговором дођемо до...- чему, чега Сефора?

па рецимо ... да одговоримо на она питања .

да ли је то празнословље ?

Може врло лако прерасти у празнословље, Сефора. Бојим се, да као што је Евгеник рекао, форум није право место за тако комплексна питања.
Подели на овим сајтовима

Цитат

Рецимо да Ти је то питање поставило неко дете Божије !?

Рецимо ... Ја

Veruj mi isto bi ti odgovorio, ali naljutičeš se  Wink ... Šalim se....

Evo ovako stoji stvar...

Koliko sam mogao da vidim iz svih tvojih prethodnih postova, a već sam ti pisao o tome, reč je o tvojoj tražnji (traganju) za nečim...

Tvoj pristup tome je malo drugačiji od drugih (što je u redu - svi smo drugačiji) - ti si pribegla citiranju tebi omiljenih knjiga bez ikakvog ličnog uplitanja u diskusiju, u smislu komentarisanja poruka koji su drugi pisali... Nakon nekoliko zdravorazumnih intervencija modova, tu politiku si promenila i sada malo aktivnije učestvuješ sa komentarima (što je za pohvalu)...

Odgovore koje mene sada pitaš konkretno možeš da nađeš na forumu samo koristeći pretragu i ništa više...

Ali to ne radiš, niti čitaš ičije druge postove i teme nego svoje, znači nije to u pitanju....

U pitanju je, kao što sam rekao na početku, nešto drugo...

Da li ti tražiš tako neku pažnju koju ti mi ne znamo dati, ili imaš stvarno neki problem koji mi ne možemo da naslutimo, ja ne znam...

Ali znam da ti sigurno svi želimo dobro i da u nama imaš prave sagovornike samo ako ti to želiš...

Kad već spominješ decu... Jedna od najlepših osobina koja krasi decu je iskrenost i tu bi mogla da počneš sa traženjem nekih odgovora za svoje dileme....

Nemoj molim te ovo moje pisanije pogrešno da shvatiš - dobro pročitaj šta i kako sam ti napisao...

Подели на овим сајтовима

Па, ја се трудим да не празнословим.

Па, сада, не знам о ком страху пишеш !?

Али није ни битно !

Уколико Ти се не разговара ... Слободно можеш да прекинеш разговор и ...

То је слобода ! Зар не !?

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Али није ни битно !

Драга Сефора, а како би било да о свему око чега имате недоумице поразговарате са својим парохијским свештеником? Мислим да сте врло захтеван саговорник.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Рецимо да Ти је то питање поставило неко дете Божије !?

Рецимо ... Ја

Veruj mi isto bi ti odgovorio, ali naljutičeš se  Wink ... Šalim se....

Evo ovako stoji stvar...

Koliko sam mogao da vidim iz svih tvojih prethodnih postova, a već sam ti pisao o tome, reč je o tvojoj tražnji (traganju) za nečim...

Tvoj pristup tome je malo drugačiji od drugih (što je u redu - svi smo drugačiji) - ti si pribegla citiranju tebi omiljenih knjiga bez ikakvog ličnog uplitanja u diskusiju, u smislu komentarisanja poruka koji su drugi pisali... Nakon nekoliko zdravorazumnih intervencija modova, tu politiku si promenila i sada malo aktivnije učestvuješ sa komentarima (što je za pohvalu)...

Odgovore koje mene sada pitaš konkretno možeš da nađeš na forumu samo koristeći pretragu i ništa više...

Ali to ne radiš, niti čitaš ičije druge postove i teme nego svoje, znači nije to u pitanju....

U pitanju je, kao što sam rekao na početku, nešto drugo...

Da li ti tražiš tako neku pažnju koju ti mi ne znamo dati, ili imaš stvarno neki problem koji mi ne možemo da naslutimo, ja ne znam...

Ali znam da ti sigurno svi želimo dobro i da u nama imaš prave sagovornike samo ako ti to želiš...

Kad već spominješ decu... Jedna od najlepših osobina koja krasi decu je iskrenost i tu bi mogla da počneš sa traženjem nekih odgovora za svoje dileme....

Nemoj molim te ovo moje pisanije pogrešno da shvatiš - dobro pročitaj šta i kako sam ti napisao...

Наиме, ја сам тако започела разговор. Али нико није хтео да разговарао о томе зато што ...

Е сада ... Уколико не желиш да разговарамо о овоме ...

Слободан си ... Можеш да прекинеш овај разговор и ... Уживаш у неким другим разговорима који се воде на овом форуму. Мислим !?

Уколико не желите да разговарате о овоме ...

То Вам не даје за право да мени држите предавања и итд.

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Али није ни битно !

Драга Сефора, а како би било да о свему око чега имате недоумице поразговарате са својим парохијским свештеником? Мислим да сте врло захтеван саговорник.

Мој супруг је свештеник ! хахахха 

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Али није ни битно !

Мој супруг је свештеник ! хахахха 

Опростите, нисам знала. Мислим да бисте, са друге стране требали да схватите да смо врло добронамерни.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста, то су теме које требате да водите са вашим духовником, односно парохом.

Не ради се о томе да се неко "стиди" да разговара о одређеним темама,

већ просто о томе да је Црква уредила институцију духовништва и св.ТАЈНЕ Исповести,

дакле сама Света Црква сматра да те врсте духовних тема нису за јавне расправе.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Заиста, то су теме које требате да водите са вашим духовником, односно парохом.

Не ради се о томе да се неко "стиди" да разговара о одређеним темама,

већ просто о томе да је Црква уредила институцију духовништва и св.ТАЈНЕ Исповести,

дакле сама Света Црква сматра да те врсте духовних тема нису за јавне расправе.

Па, нико од Вас није тражио да Ви пишете о Вашим личним својствима, Вашим греховима, Вашим страстима, ....

Зато Вас најљубазније молим да прекинете са спамовањем теме !?

Подели на овим сајтовима

У православној Цркви.

Погледај фотографију мог профила.  Смем ли малчице да се подсмехнем ?

Знам да то није лепо, али ... Шалим се ! Нећу то урадити.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...