Jump to content

Д о б р о ч и н с т в о

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поштовани,

Позивамо Вас да посетите ове занимљиве сајтове, и да одаберете неку од акција која Вам се допадне

сајт ,,Доброчинства,,

http://www.dobro.webs.com/

http://dobrode.wordpress.com/

Сајт Ниш кафеа

http://nicafe.webs.com/

А посебно део за добра дела

http://nicafe.webs.com/dobrodelo.htm

Ради се о сајтовима који промовишу чињење добрих дела.

Сваком Вашом посетом већ сте помогли идеји доброчинства на неки начин, јер сте подигли рејтинг сајту.

Унапред Хвала...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

ја не размишљам о томе ...

људи смо и претежнији смо од птица, а свако ће одговарати што је учинио ...

уплатио.

јел` ти стигла нека повратна порука? мени ништа. зато и питам. а са рачуна ми није скинут новац. тј., није додат пошто сам на постпејду.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

ја не размишљам о томе ...

људи смо и претежнији смо од птица, а свако ће одговарати што је учинио ...

уплатио.

јел` ти стигла нека повратна порука? мени ништа. зато и питам. а са рачуна ми није скинут новац. тј., није додат пошто сам на постпејду.
мени је стигло са припејд броја:

Хвала Вам што сте помогли хуманитарну акцију ''Један СМС уа један оброк гладнима на КиМ''. Епархија Рашко-Призренска.

иначе, слао сам празну поруку и скинут ми је кредит за 50 динара + ПДВ.

имајући у виду ко је сад ЕРП, послао сам поново.

ако својим примером не дајемо другима до знања да нисмо овце и да решавамо своје проблеме, али и да бринемо о онима који немају, шта ли тек други мисле?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли је могуће да отворимо посебан форум са називом "Човекољубље"

на којем ће се постављати позиви за помоћ болеснима, сиромашнима и свим потребитима?

Подели на овим сајтовима

Тема злоупотреба новца који је намењен у хуманитарне сврхе је натерала да ове сајтове једно време угасимо.

Међутим,

Ако гледамо са Хришћанске стране, нас то не треба да оптерећује. Наше је да учинимо добро дело, а ако је то неко злоупотребио, има ко ће да му пресуди.

Но гледано са друге стране, избацили смо са сајта многе акције о којима не знамо пуно, јер крајњи циљ доброчинства није само да спасавамо себе, него да заиста помогнемо другоме, па смо стога редуковали акције и оставили оне да кажем .... хм... иза којих опет стоји држава или нека озбиљнија институција.

Рецимо, иза већине народних кухиња стоји црвени крст, а домова за децу, држава, а цркава које су у изградњи или се обнављају, ипак стоје свештеници...

Па сад.... никада не можемо бити сигурни...

Ми желимо да се идеја доброчинства прошири, на крају, учините добро дело тако што ће те просјаку на улици дати нешто, и ето, нема преваре...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

на којем ће се постављати позиви за помоћ болеснима, сиромашнима и свим потребитима?

Одавно је код нас то у плану, али за сад је немогуће организовати, управо због злоупотреба. Када "сазри" време и званичне институције увиде потенцијал који поседује ово место крећемо. За сада, нажалост, своди се на индивидуалне акције.

Отац Угрин је доста радио на ову тему.

Подели на овим сајтовима

Одавно је код нас то у плану, али за сад је немогуће организовати, управо због злоупотреба. Када "сазри" време и званичне институције увиде потенцијал који поседује ово место крећемо. За сада, нажалост, своди се на индивидуалне акције.

Отац Угрин је доста радио на ову тему.

Е сад је свима у глави оно са Катарином Ребрачом. Морам признати да смо са сајта померили фонд Ане и Владе Дивца, као и организацију ,,Срби за Србе ,, и ,, Осмех детета,,...  баш због оваквих ствари.

Иако вероватно сви они раде како треба... али и знамо да хуманитарних организација има прс и плева... и ничу као печурке.

А чему онда црвени крст. Чему Црква... и народне кухиње... 

Но то је све тешка тема....

Наша идеја је била да само подстичемо, а мислим да овде на форуму треба тако нешто направити... без обзира на злоупотребе...

Подели на овим сајтовима

Тема злоупотреба новца који је намењен у хуманитарне сврхе је натерала да ове сајтове једно време угасимо.

Међутим,

Ако гледамо са Хришћанске стране, нас то не треба да оптерећује. Наше је да учинимо добро дело, а ако је то неко злоупотребио, има ко ће да му пресуди.

Но гледано са друге стране, избацили смо са сајта многе акције о којима не знамо пуно, јер крајњи циљ доброчинства није само да спасавамо себе, него да заиста помогнемо другоме, па смо стога редуковали акције и оставили оне да кажем .... хм... иза којих опет стоји држава или нека озбиљнија институција.

Рецимо, иза већине народних кухиња стоји црвени крст, а домова за децу, држава, а цркава које су у изградњи или се обнављају, ипак стоје свештеници...

Па сад.... никада не можемо бити сигурни...

Ми желимо да се идеја доброчинства прошири, на крају, учините добро дело тако што ће те просјаку на улици дати нешто, и ето, нема преваре...

;)
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...