Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 odlican blog: http://blogs.svetosavlje.org/misija/?p=1572 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 ЈАО СУПЕР НА СРПСКОМ, има да баталим светог Јована Дамаскина на неко време док прочитам све оданде 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha ево и ја нешто да приложим од свештеномучника :cheesy: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6097.msg168217.html#msg168217 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 икона свештеномучника Данила Сисојева ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2010 o.Danilo je bio neumoran i ko zna sta bi sve uradio da nije ovako mlad poginuo. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Бог је то за њега припремио, да га прослави у вечности bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука