Милица Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Од 13. августа у Италији ступа на снагу нови закон - ако неко удари колима животињу дужан је да је одведе код ветеринара. У супротном, казне су од 389 до 1559 евра! Такође, кола хитне помоћи која превозе повређену животињу нису у обавези да стају на црвено светло ... http://www.corriere.it/animali/10_agosto_08/animali-feriti-obbligo-soccorso-nuovo-codice-strada_a688d9ba-a312-11df-a1b6-00144f02aabe.shtml Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Лепо, али зар није мало претерано? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Такође, кола хитне помоћи која превозе повређену животињу нису у обавези да стају на црвено светло ...болесни људи ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Такође, кола хитне помоћи која превозе повређену животињу нису у обавези да стају на црвено светло ...болесни људи ... Ван сваке памети! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 боље да не сазна човек неке ствари ... просто да се згадиш. http://www.minstervets.co.uk/surgicalfacilities.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 боље да не сазна човек неке ствари ... просто да се згадиш. http://www.minstervets.co.uk/surgicalfacilities.html Што је то да се згадиш? Ако ће операција помоћи животињи што да не? Тркачки коњи могу да коштају доста хиљада долара па је нормално да ће урадити све да их спасу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 извини, мени то није нормално ... тркачки коњи који добијају овакву ''негу'' коштају преко 100,000 долара комад. још више коштају као расплодни пастуви кад заврше каријеру због гена, и од скора манипулисања њима. толико труда, пара и времена на животињу бацити да би се извртело још пара и играло на слабост људи који се кладе на такве животиње и страсти које се распаљују у хиљадама људи ... да, то је нормално само ђаволу да смишља такву болест. и приде остати слеп за човека коме је сигурно потребнија таква помоћ у труду, парама и времену, е онда је то дефинитивно да се згадиш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Лепо, али зар није мало претерано? А шта би рекао на то да неко колима неком згази прасе или кокошку... или било коју домаћу животињу? Да ли треба да надокнади штету? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 боље да не сазна човек неке ствари ... просто да се згадиш. http://www.minstervets.co.uk/surgicalfacilities.html Шта је ту гадно, што се оперишу животиње? Па учили људи школу за то ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 извини, мени то није нормално ... тркачки коњи који добијају овакву ''негу'' коштају преко 100,000 долара комад. још више коштају као расплодни пастуви кад заврше каријеру због гена, и од скора манипулисања њима. толико труда, пара и времена на животињу бацити да би се извртело још пара и играло на слабост људи који се кладе на такве животиње и страсти које се распаљују у хиљадама људи ... да, то је нормално само ђаволу да смишља такву болест. и приде остати слеп за човека коме је сигурно потребнија таква помоћ у труду, парама и времену, е онда је то дефинитивно да се згадиш. 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Ја сам скоро ударио пса луталицу,тј,сам је јурио за колима,тако да нисам могао реаговати,само је излетео испред... Цијукнуо је и побегао,а мени је штета за браник и хладњак била 600 евра,и да нисам имао каско,пуко би... Ја не знам,да ли још негде у Европи има оволико паса луталица,и како они решавају тај проблем...Иначе овакви закони су ван сваке памети,докле се год неко не сети овога: http://www.antropologija.co.cc/sites/default/files/images/u1/hunger.jpg Живот овог и сличне деце,је милион пута важније,од целокупног животињског царства на кугли земаљској!!! Хоће ли овде неко послати хитну,па макар и стајала,док је црвено... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 боље да не сазна човек неке ствари ... просто да се згадиш. http://www.minstervets.co.uk/surgicalfacilities.html Шта је ту гадно, што се оперишу животиње? Па учили људи школу за то ... била некад боља школа од тога, јефтинија а поштенија.додуше има је и даље - месарска. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Живот овог и сличне деце,је милион пута важније,од целокупног животињског царства на кугли земаљској!!! 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Ја не знам,да ли још негде у Европи има оволико паса луталица,и како они решавају тај проблем...Иначе овакви закони су ван сваке памети,докле се год неко не сети овога: Mislim da si u pravu što se tiče lutalica. I za to nisu toliko krive gradske vlasti i nadležne službe (kafilerija) koliko sami vlasnici pasa. Prilično smo razmaženi, i čim kuca pokaže zube, puj pike ne važi. Odnesi ga na neku ledinu i ostavi. Takav za 2 godine napravi još 100 lutalica i nigde kraja. Stvarno svaka čast i šinterima, kakav posao rade, ne bi im bio u koži. Kad počnu komšije da ih vijaju zato što hoće da uhvate neko lokalno mezimče koje svi hrane i paze. Glavna krivica je znači u samim "nezrelim" vlasnicima. Jer da bi neko imao kučka za to treba biti ličnost. Zakon treba da reguliše ne kučiće i mačiće nego njihove vlasnike. Da budu obavezni za godišnju kontrolu i vakcinacije, da se svi kučići i mačići čipuju, pa posle kad zafali neko kuče "Gde ga ti kuče?", "pa crklo je", "pa kako crklo kad čip pokaziva da je onde na ledinu sa drugi kučići lutalice".... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Живот овог и сличне деце,је милион пута важније,од целокупног животињског царства на кугли земаљској!!! Milanče humanista! 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука