Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Ja naravno opet nisam došao... Ubiću se nekim hladnim oružjem (pošto je leto ovaj put definitivno.... Baš mi je krivo, ali šta da radim... Drago mi je da ste se fino proveli.... 319.gif mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Ja naravno opet nisam došao... Ubiću se nekim hladnim oružjem (pošto je leto 4chsmu1) ovaj put definitivno.... Baš mi je krivo, ali šta da radim... Drago mi je da ste se fino proveli.... znaaaaao mense0198626478946378946 319.gif smej.gif jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 pa meda i ja smo se svojski iskakali, izdjuskali, prskali vodom... max nam je davao logisticku podrsku 0102_laugh ozvucenje je bilo fantasticno. ocekivala sam neki uzas ali bilo je fantasticno, svaka rec se cula savrseno. momci su bili odlicno raspolozeni i nasmejani. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 pa meda i ja smo se svojski iskakali, izdjuskali, prskali vodom... max nam je davao logisticku podrsku stadaradim ozvucenje je bilo fantasticno. ocekivala sam neki uzas ali bilo je fantasticno, svaka rec se cula savrseno. momci su bili odlicno raspolozeni i nasmejani. све потписујем, а расхлађивање водом је било НЕОПХОДНО пошто је било цирка 50 степени у гомили ... :bla: smej.gifјош смо ми били даље од средине, а кад сам прошао кроз средину у потрази за водом, мушки су сви били до појаса поскидани и оцеђени колико је било вруће ... звук је стварно био одлично одрађен, нит је болела глава од јачине нит су болеле уши од високих и сваки инструмент се одлично чуо 0110_hahaha smej.gif ekstra :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Децембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2010 Darkwood Dub - Molitva Blagom Hristu Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Да ли је ово песма о Васкрсењу? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука