Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 0102_laugh благо вама! зезајте се и за мене! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Pa što? Hajde sa nama... Jesi li iz Bgd? I ako nisi dođi - ozbiljno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 0102_laugh crvenilo у шни сам!!! smej.gif 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Pa šta ima veze što si u Šni..? Ako si u mogućnosti dođi... zezamo se celu noć i vrati se sutra... opušteno, vikend, ovo, ono 0102_laugh .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Prošle godine sam radio za neku firmu i putovao sam sigurno jednom sedmično za Niš... Na aerodromu niškom smo instalirali neki softver i tamo nešto vazda popravljali.... Eto kad meni nije bilo teško svake sedmice do Niša, možeš i ti jednom do Beograda stadaradim .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Мада нисам љубитељ даркувуда,идем и ја ,јер живим у блоку 45 (и не мрзим цео свет stadaradim ) Медо,цимни ме на моб,кад дођете до кеја... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee у шни сам!!! bliss jeeee stadaradim :cheesy2: Немој да плачеш! Па Дарквуди су 4. септембра на тврђави у Нишу. Нисомнија бре!! Пре њих су Горибор и "Сви на под". Ето теби журезе! bliss jeeeeШта ја да кажем, забранио лекар устајање до 9. месеца, а нисам слушала Дарквуде лајв од како је "Јединство" изашао са све Василом....еееехххх!!! Чак се мислим да се некако извучем из куће 4. септембра, али како да не ђускам на "Запремину" или "Шећер" или "130"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Мада нисам љубитељ даркувуда,идем и ја ,јер живим у блоку 45 (и не мрзим цео свет bliss jeeee ) Медо,цимни ме на моб,кад дођете до кеја... одлично, the more the merrier bliss jeeee bliss jeeee stadaradimнисам ни ја неки обожавалац, ал волим да се дружим bliss jeeee ПРИЈАВИТЕ СЕ ДА СЕ ДРУЖИМО! bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 jooooj sto je bilo dobro :group111: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 jooooj sto je bilo dobro bighugbighugВидела мало на вестима Б92, снимак са свирке. Вуча је баш био раздраган...супер је звучало. Кажеш било ок? Ајд мало...подели утиске са нама, плииииз! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 е било је баш кул, мада нисам неки фан баш сам се лепо провео додуше ја и знам две и по песме, ал сам се лепо изђускао st-porfirije algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука