Jump to content

DARKWOOD DUB

Оцени ову тему

Gospodin Jakov

Препоручена порука

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Prošle godine sam radio za neku firmu i putovao sam sigurno jednom sedmično za Niš... Na aerodromu niškom smo instalirali neki softver i tamo nešto vazda popravljali....

Eto kad meni nije bilo teško svake sedmice do Niša, možeš i ti jednom do Beograda  stadaradim ....

Подели на овим сајтовима

Мада нисам љубитељ даркувуда,идем и ја ,јер живим у блоку 45 (и не мрзим цео свет  stadaradim )

Медо,цимни ме на моб,кад дођете до кеја...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee у шни сам!!!  bliss jeeee stadaradim

:cheesy2:

Немој да плачеш! Па Дарквуди су 4. септембра на тврђави у Нишу. Нисомнија бре!! Пре њих су Горибор и "Сви на под". Ето теби журезе! bliss jeeee

Шта ја да кажем, забранио лекар устајање до 9. месеца, а нисам слушала Дарквуде лајв од како је "Јединство" изашао са све Василом....еееехххх!!! Чак се мислим да се некако извучем из куће 4. септембра, али како да не ђускам на "Запремину" или "Шећер" или "130"?

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Мада нисам љубитељ даркувуда,идем и ја ,јер живим у блоку 45 (и не мрзим цео свет  bliss jeeee )

Медо,цимни ме на моб,кад дођете до кеја...

одлично, the more the merrier  bliss jeeee bliss jeeee stadaradim

нисам ни ја неки обожавалац, ал волим да се дружим  bliss jeeee

ПРИЈАВИТЕ СЕ ДА СЕ ДРУЖИМО!  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

jooooj sto je bilo dobro  bighugbighug

Видела мало на вестима Б92, снимак са свирке. Вуча је баш био раздраган...супер је звучало. Кажеш било ок? Ајд мало...подели утиске са нама, плииииз!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

е било је баш кул, мада нисам неки фан баш сам се лепо провео  amin-nas

додуше ја и знам две и по песме, ал сам се лепо изђускао st-porfirije algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...