Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Sutra, subota 14. avgust u 21h koncert DARKWOOD DUB na savskom keju ... http://blokovi.com/forum/party/novobeogradsko-leto-2010-t1151.0.html Ide nas nekoliko da se malo dubamo smej.gif .... Ako ste raspoloženi, pridružite nam se... Koncert je besplatan, ponesite samo dobro raspoloženje i pare da meni kupite :bla: stadaradim .... PS. Jel' ono post počeo? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 се видимо онда тамо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Naćemo se najverovatnije Danči i ja malo (mnogo ) ranije da malo izdivanimo.... Hoj i ti doči...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Ljudovi, inače, ako hoće neko da ide, hajde da razmenimo telefone na pp da se možemo čuti i organizovati..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Darkwood Dub - O pustinji (Live) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 jedva cekam sutra vece "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Znate ko nam fali..? Miš Micko... Ona mi je nekako baš dub .... I još jedna pesma - samo za raju ispod šanka ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 http://www.facebook.com/DarkwoodDub?ref=search Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Šećer - na, na, na na, nekoliko dana ..... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Naćemo se najverovatnije Danči i ja malo (mnogo 4chsmu1) ranije da malo izdivanimo.... Hoj i ti doči...? dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Se onda čujemo sutra dada .... I još jedna za sto iznad raje 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука