Aragorn Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 ....dzez je ponovo vaskrsao sa njom... uz sve probleme koje ima u privatnom zivotu ovako vapije: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 понеки пут се запитам јел и начин живота део талента који добијеш јер можда не би могла овако осећајно да пева да није то све прошла ... додуше, таленат је неутрална ствар и само је ствар усмерења куда га пустиш да делује али личност је оно што га обележи ... нисам паметан да разлучим ни свој од своје личности, али као да је то могуће ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Mislim da su veliki talenti u isto vreme i velika prokletstva. Nema velikog stvaralastva bez velikog mucenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Da,Amy je sjajna.Mada ja vise volem...ako govorimo o jazz-u. bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 сензибилитет је то ... а женски вокал убија 29dz8zk клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Uvek kad Slušam Amy iznenadim se, kako jedna mlada i krhka devojka duboko preživljava svoje pesme. Odgovor koji sam i ja tražila, da li ljudi koji imaju takav sezibiltet i talenat obavezno moraju biti nesrećni, dao je jednom Arh Luka koji je pričajući o depresiji i ljudskom nezadovoljstu rekao: "Mnogi koji nisu doživeli depresiju ,nisu nikad doživeli ni impresiju". Ipak.... 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Uvek kad Slušam Amy iznenadim se, kako jedna mlada i krhka devojka duboko preživljava svoje pesme. Odgovor koji sam i ja tražila, da li ljudi koji imaju takav sezibiltet i talenat obavezno moraju biti nesrećni, dao je jednom Arh Luka koji je pričajući o depresiji i ljudskom nezadovoljstu rekao: "Mnogi koji nisu doživeli depresiju ,nisu nikad doživeli ni impresiju". Ipak.... 70zfof0qsamomolitva Kad je cujem kako prezivljava svaku rec i notu ove pesme suze mi pune oci a bice mi drhti... Prema ovom izvodjenju, ova mala Norah Jones dodje smesna.Ne da nije kvalitetna ali ne krvari za pesmu.... Secas se Billy Holiday?...Isto takav osecaj kad je slusas....isto umrla od droge... Amy je nazalost jako blizu tome....ne mogu dalje da pisem...mnogo mi je zao...mnogo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Август 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Evo coveka koji je neverovatan izvodjac bio. Glas koji se zavlaci u dusu... A kakav duet je napravila njegova cerka,isto fantasticna izvodjac,ali ipak samo oceva senka... Cudo... http://www.youtube.com/watch?v=S2m2K1GbQJs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука