Jump to content

Kakva pevacica....

Оцени ову тему

Aragorn

Препоручена порука

понеки пут се запитам јел и начин живота део талента који добијеш јер можда не би могла овако осећајно да пева да није то све прошла ...

додуше, таленат је неутрална ствар и само је ствар усмерења куда га пустиш да делује али личност је оно што га обележи ...

нисам паметан да разлучим ни свој од своје личности, али као да је то могуће ...

Подели на овим сајтовима

Uvek kad Slušam Amy iznenadim se, kako jedna mlada i krhka devojka duboko preživljava svoje pesme. Odgovor koji sam i ja tražila, da li ljudi koji imaju takav sezibiltet i talenat obavezno moraju biti nesrećni, dao je jednom Arh Luka koji je pričajući o depresiji i ljudskom nezadovoljstu rekao: "Mnogi koji nisu doživeli depresiju ,nisu  nikad doživeli ni impresiju". Ipak.... 70zfof0qsamomolitva

Подели на овим сајтовима

Uvek kad Slušam Amy iznenadim se, kako jedna mlada i krhka devojka duboko preživljava svoje pesme. Odgovor koji sam i ja tražila, da li ljudi koji imaju takav sezibiltet i talenat obavezno moraju biti nesrećni, dao je jednom Arh Luka koji je pričajući o depresiji i ljudskom nezadovoljstu rekao: "Mnogi koji nisu doživeli depresiju ,nisu  nikad doživeli ni impresiju". Ipak.... 70zfof0qsamomolitva

Kad je cujem kako prezivljava svaku rec i notu ove pesme suze mi pune oci a bice mi drhti...

Prema ovom izvodjenju, ova mala Norah Jones dodje smesna.Ne da nije kvalitetna ali ne krvari za pesmu....

Secas se Billy Holiday?...Isto takav osecaj kad je slusas....isto umrla od droge...

Amy je nazalost jako blizu tome....ne mogu dalje da pisem...mnogo mi je zao...mnogo....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...