SveCovek Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ovih tema sve vise i nikad dosta... Evo ja da pocnem Voleo bi al nema trenutno... facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Август 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla... Na svu srecu po mene, ti nisi administrator facenew22222222 bh8xal9bamozdainebi facenew22222222 facenew22222222 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla... Na svu srecu po mene, ti nisi administrator slava3 bh8xal9bamozdainebi slava3 slava3 хехехехе 4lg1k751spamte-bilo :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla...а није ни да нису исте slava3 slava3 slava3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla...а није ни да нису исте smej.gif smej.gif Мора отворите део у форму под насловом "Стомакоугођивачки разговори, полемике, дискусјие, предлози и итд" ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање 0442_feel чревоугожденије 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање 0102_laugh Онда отворите подфорум достава хране, одштампате флајере типа ЖРУ- пизза 48 цм (и то полупречник) само 1500 дин, Витаминска салата ала ЖРУ итд... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање 0102_laugh Онда отворите подфорум достава хране, одштампате флајере типа ЖРУ- пизза 48 цм (и то полупречник) само 1500 дин, Витаминска салата ала ЖРУ итд... Што да не ако ће зарада да иде у добротворне сврхе, тек да се зна, имали би коме да помогнемо, пошто видим да се многи боје да помогну више него ишта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 nemora znaciti da stomakugadjanje ,pricali pisali ili ne svedno svako jede, uvijek zelim jednu isto i to bi stvarno sa uzivanjem jela svaki dan .proja sa sirom i paradizom hmmmmmmmmmmmmm za mene najveci delikates Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2010 ПОООООООООООООООООООООООООООСТ ! Кренуо је пост и срећан вам почетак Богоугодног поста , да буде на спасење свима нама у за 319.gif и са Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 ПОООООООООООООООООООООООООООСТ ! Кренуо је пост и срећан вам почетак Богоугодног поста , да буде на спасење свима нама у greengrin за :bla: и са 0110_hahaha greengrin ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 због мале забуне ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7947.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Бљак , бљак ... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука