Jump to content

A sta biste voleli da jedete u ovom trenutku...?

Препоручена порука

Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla...

Na svu srecu po mene, ti nisi administrator  facenew22222222  bh8xal9bamozdainebi facenew22222222  facenew22222222

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

Meni ni ova tema kao ni ona prije nema smisla...

а није ни да нису исте  confused1 smej.gif smej.gif

Мора отворите део у форму под насловом "Стомакоугођивачки разговори, полемике, дискусјие, предлози и итд"

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање  ne_shvata 0102_laugh

Онда отворите подфорум достава хране, одштампате флајере типа ЖРУ- пизза 48 цм (и то полупречник) само 1500 дин, Витаминска салата ала ЖРУ итд...

Подели на овим сајтовима

па нико овде НЕ једе на нету, чак ни виртуелно, тако да не капирам шта је ту стомакоугађање  ne_shvata 0102_laugh

Онда отворите подфорум достава хране, одштампате флајере типа ЖРУ- пизза 48 цм (и то полупречник) само 1500 дин, Витаминска салата ала ЖРУ итд...

Што  да  не  ако  ће  зарада  да  иде  у  добротворне  сврхе,

тек  да  се  зна,

имали  би  коме  да  помогнемо,

пошто  видим  да  се  многи  боје  да  помогну  више  него  ишта... :(

Подели на овим сајтовима

ПОООООООООООООООООООООООООООСТ !

Кренуо је пост и срећан вам почетак Богоугодног поста , да буде на спасење свима нама у  greengrin за  :bla: и са  0110_hahaha

greengrin

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...