Slusalica Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Znam da i domeni koji omogucavaju ovaj nacin komunikacije medju ljudima, imaju svoje zakone koje smo svi obavezni da postujemo. Pod tim se podrazumjevaju i zakoni drzave u kojoj je domen registrovan. Evo moj primjer ja kada gledam svoj profil nikada ne vidim da li mi se vidi e-mail adresa. Dovoljno je da ti neko vidi adresu pa da imas probleme sa svojom postom ili msn-om ako ide preko nje. Negdje je neko skinuo moju e-mail adresu i sada povremeno imam probleme ako se nalazim na msn-u. Neko je moju adresu zloupotrebio i sada mi se javljaju "slobodni" muskarci sa nekog naseg sajta. Moja adresa stoji vidljivo svima koji su tamo clanovi. Nisam ulazila na taj sajt zato sto tamo nemam nalog ali kazu tamo ti je slika i svasta nesto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 ma to je navlakuša... reklama... jesi videla da li te stvarno ima... inače u profilu postoji opcija Сакриј e-mail адресу од јавности? a ostalo i ne mora da se piše Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 isto me tamo negdje neko prijavo za trazenje partnera ,ali pisalo da deni me preporucio tamo kad sam dobila vijest,radoznala ,naivna sta znam kadsam usla u link taj stoji moji prijatelji neki sa msn mi pokazali jedni stranicu kako su mogli to da vide koga u grupi imam,sve u svemu jase odjavila i izasla ,prije par dana opeta doslomi da neki oce samnom da flertuju,ja udjem i moja imel adresa stoji ,pokusala izbrisat ,nemoze se odjaviti ,vec pise ako nenapravim drugu adresu emil,il sta znam sta jos,oni ce svakako da taj email zadrze,ja napisem mjesto loznike da cu ih tuziti ,oni men odgovorili ovako,mi tebi dobro cinimo a ti nama tako hehehh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука