Mиљан Танић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Joj majko nije mi dobro... smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 smej.gif комшо мајсторе... smej.gif "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ахахахах чекај док они сазнају за ово ... има да изађе у Утиску недеље!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Е онда кад те буду звали на ТВ да им поклониш ово куче које сам данас покупила да не умре од глада. хихихих Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2010 ...nastavak kasnije Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Брате, све си бољи с овим стриповима - само цепај isus-sinai zru ekstra :cheesy2: klapklap algabacaju bliss jeeee Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: ekstra Stjepko - CARE!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 8, 2010 29dz8zk КРАЈ mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Jaoj Vladane bravo 29dz8zk smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ovaj Stjepan, khm, Ibrahim tj. Vladan ostavlja me bez slova 29dz8zk, samo naprijed legendo, sa nestrpljenjem očekujemo novi strip. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Mnogo je dobar ovaj utisak! 29dz8zk mense0198626478946378946 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Ovaj Stjepan, khm, Ibrahim tj. Vladan ostavlja me bez slova smej.gif, samo naprijed legendo, sa nestrpljenjem očekujemo novi strip. 29dz8zk настави даље са неком новом причом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 8086.gif greengrin greengrin greengrin mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Kad izlazi novi broj Vladane? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука