Нектарије Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Да ли неко зна колико коштају Жички/Студенички Минеји? и гдје могу да се нађу.. Хвала свима унапријед! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Да ли неко зна колико коштају Жички/Студенички Минеји? и гдје могу да се нађу.. Хвала свима унапријед! 4chsmu1 Какви су то Минеји? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нектарије Написано Август 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Издаје Жичка епархија и манастир Студеница (ја мислим). Поента са овим минејима је да поред васељенских светих интегрисан Србљак, а неке службе руских светих су изостављене (или тако нешто). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 А ја сам чуо да су то Минеји преведени на српски. 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 Издаје Жичка епархија и манастир Студеница (ја мислим). Поента са овим минејима је да поред васељенских светих интегрисан Србљак, а неке службе руских светих су изостављене (или тако нешто). Лепо су се сетили. Стварно, колико ли то кошта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Argus Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Прошле године, на сајму књига, комплет од 4 књиге Минеја за сваки дан у години (свака књига 3 месеца) и плус 3 књиге о историји цркве, продавали су се за 1.000 динара. Мада ми је скоро пријатељ рекао да је негде видео исти такав комплет за 1.000 дин., а каже не може да се сети где. У продавници Епархије Шумадијске могу да се купе Минеји, на црквенословемском, 3.000 дин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука