SANJA Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Uh, ovo je moja bolna tema facenew22222222 Imala sam papagaja Miću, rozen kolinsa... facenew22222222 Bio je toliko druželjubiv i umiljat da je to čudo jedno. Znao je da raspozna kad sam raspoložena a kad nisam. Kad bi' spavala poslepodne, ćutao je, a kad bi osetio da sam vesela, pevao je da se sve orilo. Sletao mi je na rame pa me grickao po nosu, vukao mi lanče i majicu, grickao uvo...ma čudo kako je bio pitom... Pošto mi se svekar razboleo i jedno vreme došao da živi sa nama, nisam imala vremena ni za šta i ni za koga jer smo ga stalno vukli po lekarima. I onda smo muž i ja odlučili da Miću damo kod jedne porodice u Smederevu i sad mi mnogo nedostaje. Svekar se oporavio a ja ostala bez mog Miće. Od ljubimaca imam samo dve japanke- Milicu i Jovu...i mačke koje se šunjaju po dvorištu... facenew22222222 Nema šanse da ću ikad više imati tako inteligentnog papagaja i tako umiljatog- samo je jedan Mićone dvije tuge odjedanput-i svekar se oporavio,i ostala bez mice sala mala t1007 Ma kad malo bolje razmislim, teže mi je palo to što se svekar oporaviJo smej.gif eto vidis,nikad ja ne pricam napamet 0102_laugh Kad se oporavio, rekla sam u sebi "OMG!", kao što kaže zajron Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 24, 2011 Пријави Подели Написано Мај 24, 2011 Uh, ovo je moja bolna tema prstgore Imala sam papagaja Miću, rozen kolinsa... 0110_hahaha Bio je toliko druželjubiv i umiljat da je to čudo jedno. Znao je da raspozna kad sam raspoložena a kad nisam. Kad bi' spavala poslepodne, ćutao je, a kad bi osetio da sam vesela, pevao je da se sve orilo. Sletao mi je na rame pa me grickao po nosu, vukao mi lanče i majicu, grickao uvo...ma čudo kako je bio pitom... Pošto mi se svekar razboleo i jedno vreme došao da živi sa nama, nisam imala vremena ni za šta i ni za koga jer smo ga stalno vukli po lekarima. I onda smo muž i ja odlučili da Miću damo kod jedne porodice u Smederevu i sad mi mnogo nedostaje. Svekar se oporavio a ja ostala bez mog Miće. Od ljubimaca imam samo dve japanke- Milicu i Jovu...i mačke koje se šunjaju po dvorištu... 0110_hahaha Nema šanse da ću ikad više imati tako inteligentnog papagaja i tako umiljatog- samo je jedan Mićone dvije tuge odjedanput-i svekar se oporavio,i ostala bez mice 0110_hahaha sala mala 0102_laugh Ma kad malo bolje razmislim, teže mi je palo to što se svekar oporaviJo 0102_laugh eto vidis,nikad ja ne pricam napamet 0102_laugh Kad se oporavio, rekla sam u sebi "OMG!", kao što kaže zajron 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 23, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2011 vidim danas vrana (ili gavran) nosi nešto u kljunu i spusti u baru pa onda pojede, pazi ladno ume da umoči da omekša hranu takođe sam video kad bacaju orahe da bi ih otvorili Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 dusha је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука