Jump to content

Птице

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Uh, ovo je moja bolna tema facenew22222222 Imala sam papagaja Miću, rozen kolinsa... facenew22222222 Bio je toliko druželjubiv i umiljat da je to čudo jedno. Znao je da raspozna kad sam raspoložena a kad nisam. Kad bi' spavala poslepodne, ćutao je, a kad bi osetio da sam vesela, pevao je da se sve orilo. Sletao mi je na rame pa me grickao po nosu, vukao mi lanče i majicu, grickao uvo...ma čudo kako je bio pitom...

Pošto mi se svekar razboleo i jedno vreme došao da živi sa nama, nisam imala vremena ni za šta i ni za koga jer smo ga stalno vukli po lekarima. I onda smo muž i ja odlučili da Miću damo kod jedne porodice u Smederevu i sad mi mnogo nedostaje. Svekar se oporavio a ja ostala bez mog Miće. Od ljubimaca imam samo dve japanke- Milicu i Jovu...i mačke koje se šunjaju po dvorištu... facenew22222222

Nema šanse da ću ikad više imati tako inteligentnog papagaja i tako umiljatog- samo je jedan Mićone ne_shvata

dvije tuge odjedanput-i svekar se oporavio,i ostala bez mice  :drugarstvo: sala mala  t1007

Ma kad malo bolje razmislim, teže mi je palo to što se svekar oporaviJo smej.gif

eto vidis,nikad ja ne pricam napamet  0102_laugh

Kad se oporavio, rekla sam u sebi "OMG!", kao što kaže zajron ne_shvata

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uh, ovo je moja bolna tema prstgore Imala sam papagaja Miću, rozen kolinsa... 0110_hahaha Bio je toliko druželjubiv i umiljat da je to čudo jedno. Znao je da raspozna kad sam raspoložena a kad nisam. Kad bi' spavala poslepodne, ćutao je, a kad bi osetio da sam vesela, pevao je da se sve orilo. Sletao mi je na rame pa me grickao po nosu, vukao mi lanče i majicu, grickao uvo...ma čudo kako je bio pitom...

Pošto mi se svekar razboleo i jedno vreme došao da živi sa nama, nisam imala vremena ni za šta i ni za koga jer smo ga stalno vukli po lekarima. I onda smo muž i ja odlučili da Miću damo kod jedne porodice u Smederevu i sad mi mnogo nedostaje. Svekar se oporavio a ja ostala bez mog Miće. Od ljubimaca imam samo dve japanke- Milicu i Jovu...i mačke koje se šunjaju po dvorištu... 0110_hahaha

Nema šanse da ću ikad više imati tako inteligentnog papagaja i tako umiljatog- samo je jedan Mićone ne_shvata

dvije tuge odjedanput-i svekar se oporavio,i ostala bez mice  0110_hahaha sala mala  0102_laugh

Ma kad malo bolje razmislim, teže mi je palo to što se svekar oporaviJo 0102_laugh

eto vidis,nikad ja ne pricam napamet  0102_laugh

Kad se oporavio, rekla sam u sebi "OMG!", kao što kaže zajron 0102_laugh

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

The-best-top-spring-desktop-wallpapers-46.jpg

The-best-top-spring-desktop-wallpapers-4.jpg

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...