Тавита Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Jedan stari, umorni pas ušetao je u moje dvorište. Vidio sam po ogrlici i dobro uhranjenom trbuščiću da ima dom i da je dobro zbrinut. Mirno mi je prišao, pogladio sam ga po glavi, zatim me slijedio u kuću, polako otišao niz hodnik, sklupčao se u kutu i zaspao. Sat kasnije, prišao je vratima i ja sam ga pustio van. Sljedeći je dan ponovno došao, pozdravio me u hodniku, ušao unutra i zauzeo svoje mjesto u hodniku, ponovno odspavavši oko sat vremena. To se ponavljalo nekoliko tjedana. Iz znatiželje, pričvrstio sam ceduljicu na njegovu ogrlicu: "Volio bih znati tko je vlasnik ovog divnog, dragog psa i upitati ga zna li da svakog poslijepodneva dolazi k meni odrijemati." Slijedeći je dan stigao s novom ceduljicom pričvršćenom na ogrlicu: "On živi u domu sa šestero djece, od kojih je dvoje mlađe od tri godine, pa se pokušava naspavati. Mogu li i ja doći sutra s njim?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Jedan stari, umorni pas ušetao je u moje dvorište. Vidio sam po ogrlici i dobro uhranjenom trbuščiću da ima dom i da je dobro zbrinut. Mirno mi je prišao, pogladio sam ga po glavi, zatim me slijedio u kuću, polako otišao niz hodnik, sklupčao se u kutu i zaspao. Sat kasnije, prišao je vratima i ja sam ga pustio van. Sljedeći je dan ponovno došao, pozdravio me u hodniku, ušao unutra i zauzeo svoje mjesto u hodniku, ponovno odspavavši oko sat vremena. To se ponavljalo nekoliko tjedana. Iz znatiželje, pričvrstio sam ceduljicu na njegovu ogrlicu: "Volio bih znati tko je vlasnik ovog divnog, dragog psa i upitati ga zna li da svakog poslijepodneva dolazi k meni odrijemati." Slijedeći je dan stigao s novom ceduljicom pričvršćenom na ogrlicu: "On živi u domu sa šestero djece, od kojih je dvoje mlađe od tri godine, pa se pokušava naspavati. Mogu li i ja doći sutra s njim?" mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Pročitah naslov poruke JEDAN PAS i pomislih ovo je nešto o fudbalu... Neki pas (dodavanje)...a ono se radi o peseku. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Моја мајка са мојом керушом реом (Аргентински дого). ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2010 0409_feel Jos je sa vama Rea? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 0205_whistling Jos je sa vama Rea? Није. Постала је много љубоморна на другог пса кога имам и на децу из комшилука која долазе код моје мајке уз то једам мој пријатељ је провоцирао док је била у боксу па га је замрзела, тако да сам је дао једном човеку да му чува ранч. Међутим он је после продао, а ја му поклонио. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2010 0205_whistling Jos je sa vama Rea? Није. Постала је много љубоморна на другог пса кога имам и на децу из комшилука која долазе код моје мајке уз то једам мој пријатељ је провоцирао док је била у боксу па га је замрзела, тако да сам је дао једном човеку да му чува ранч. Међутим он је после продао, а ја му поклонио. Продао? Па да... "Уновчен поклон" Мени би било жао да се одвојим од ње. Али добро морао си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 0205_whistling Jos je sa vama Rea? Није. Постала је много љубоморна на другог пса кога имам и на децу из комшилука која долазе код моје мајке уз то једам мој пријатељ је провоцирао док је била у боксу па га је замрзела, тако да сам је дао једном човеку да му чува ранч. Међутим он је после продао, а ја му поклонио. Продао? Па да... "Уновчен поклон" Мени би било жао да се одвојим од ње. Али добро морао си. Било је и мени жао. Ја отишао до његовог трла да је видим; он је везао ланцем, сва прљава, изгубила и на килажи. Хтео сам да је вратим кући и да ако се јави неко нормалнији дам му је, међутим када сам опет отишао ње нема тамо и после чујем да је продао. Можда је то и добро, Реа је отишла у боље услове од оних код њега, а ја сам видео какав је човек коме сам је дао. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 4chsmu1 Jos je sa vama Rea? Није. Постала је много љубоморна на другог пса кога имам и на децу из комшилука која долазе код моје мајке уз то једам мој пријатељ је провоцирао док је била у боксу па га је замрзела, тако да сам је дао једном човеку да му чува ранч. Међутим он је после продао, а ја му поклонио. Prodao??? Verovatno je imala dobre papire, pa za razmnozavanje? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Можда је то и добро, Реа је отишла у боље услове од оних код њега, а ја сам видео какав је човек коме сам је дао. Ето, а био ти је пријатељ ... о свашта!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Можда је то и добро, Реа је отишла у боље услове од оних код њега, а ја сам видео какав је човек коме сам је дао. Ето, а био ти је пријатељ ... о свашта!!! Да, не треба много да се очаравамо да се неби ни много разочаравали. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Лепотанковићи! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Јесте ли чули за оног пса који се спријатељио са орангутаном? Много су медени! Не смем да поставим линк, нисам сигурна за оно око ауторских права... "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука