Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Sry medo, ali ja sam distributer bozijih dela... Definicija ti nije na mestu :cheesy2: Mozda ce da razume, ako je vernik... da te pojuri sigurno nece :cheesy2: део поста рекламира болестан сајт. Меда. то су људска дела и ти си поносни дистрибутер већ пар година људске најгоре болести.не каљај Божје име сопственом и туђом болешћу. ја то као колико-толико здрав човек никад нећу разумети јер у такав мрак не желим ни да завирим, а Бог те воли и трпи. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Мени и даље није јасна ова обрнута логика: ако кажеш да нема Бога, онда је незамисливо да кривимо Бога за смрт људи у најгорим мукама, ако има Бога онда треба се позабавити питањем Божије љубави и како је довести у везу са баш овим страдањима, које овако гледно немају никакве везе ни са Богом ни са љубављу. Да би додатно закомпликовали ситуацију, рећи ћу само да ништа не бива без Божијег допуштења. А да ли бих могао сада да добијем одговор на то како атеисти виде сва ова страдања, чега су они последица? Nije uopste obrnuta, ja ne verujem u boga i svaka moja referenca na njegovo postojanje je cist sarkazam. Stavljam se u vas polozaj i tako pokusavam da uopcim odredjene nelogicnosti. Kad ja napisem "zasto bog dozvoljava da postoji moj sajt" mene ne interesuje zaista "zasto bog to dozvoljava" jer znam da ne postoji... ja samo zelim da cujem vernicku stranu u tom pogledu i pritom ukazujem na slabosti suparnicke argumentacije. Nema sta da ih gledam... ja verujem u nauku i nasumicnost. ako te zgaze kola, to nije zbog toga sto te bog voli i zeli te nazad, nego zbog toga sto si bio na ulici u trenutku kad je pijani kreten proso na crveno... jbg. Osim toga, iako ovde cesto pominjete dfa religija i nauk nisu u sukobu, to nema veze sa zivotom. Hajzenberg je dokazao da je nasumicnos utkana u samo ustrojstvo fizickog prostor vremena u kome zivimo. Za radoznale, hajzenbergovo nacelo neodredjenosti. retka definicija koja nije previse komplikovana tako da je preporucujem. PS. pre hejtovanja samo da kazem- DOKAZANA пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Sry medo, ali ja sam distributer bozijih dela... Definicija ti nije na mestu :cheesy2: Mozda ce da razume, ako je vernik... da te pojuri sigurno nece :cheesy2: део поста рекламира болестан сајт. Меда. то су људска дела и ти си поносни дистрибутер већ пар година људске најгоре болести.не каљај Божје име сопственом и туђом болешћу. ја то као колико-толико здрав човек никад нећу разумети јер у такав мрак не желим ни да завирим, а Бог те воли и трпи. Ah... tipicno... za dobre stvari je odgovoran bog, a za lose covek... ne znam samo ko je odgovoran kad stena coveku otkine pola tela i onda on lezi sat vremena ziv i umire u agoniji... al nema veze... da postoji, mene bi bog voleo, jer se ja radujem zivotu. uzivam u svakom trenutku i zahvalan sam sto mi je uopste pruzena sansa da postojim. 0442_feel Odjavljujem se... vidimo se ovih dana.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Ух,Боже,што волим ове "фенси" изразе..."хејтовање". :cheesy2:. Поред свега овога "дубокумног" што чух од "дистрибутера", енглеске луде краве ми дођу нешто као благе шизофреничарке. ... упс,извини на "хејтовању"! :cheesy2: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Sry medo, ali ja sam distributer bozijih dela... Definicija ti nije na mestu :cheesy2: Mozda ce da razume, ako je vernik... da te pojuri sigurno nece :cheesy2: део поста рекламира болестан сајт. Меда. то су људска дела и ти си поносни дистрибутер већ пар година људске најгоре болести.не каљај Божје име сопственом и туђом болешћу. ја то као колико-толико здрав човек никад нећу разумети јер у такав мрак не желим ни да завирим, а Бог те воли и трпи. Ah... tipicno... za dobre stvari je odgovoran bog, a za lose covek... ne znam samo ko je odgovoran kad stena coveku otkine pola tela i onda on lezi sat vremena ziv i umire u agoniji... al nema veze... da postoji, mene bi bog voleo, jer se ja radujem zivotu. uzivam u svakom trenutku i zahvalan sam sto mi je uopste pruzena sansa da postojim. 0442_feel Odjavljujem se... vidimo se ovih dana.. Коме си захвалан што постојиш ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 E ako se ovaj mrak raduje životu, ja sam izmislio radost x2 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 haha... znao sam da ne smem da se nadam odgovorima na vernickom forumu... Pucajte, ja i sada drzim cas hejtovanje... lepa rec... jer nisam ogranicen srpstvom, bogom, bojom koze, ili nekom drugom gluposti... sloboda koju vernici nemaju talenat da otkriju ... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Видиш, ми хришћани благодаримо Богу и за оно што нам се лоше дешава. Ха, шта кажеш на то? И не само то, још кажемо да је то елика Његова милост, што нам допушта страдања. Замисли како су многи светитељи завршавали овај свој живот- најгоре мучени. Волим када закомликујемо тему и када атеиста буде потпуно убеђен у своје аргументе Но, опет да знаш- зло није од Бога, како год сада Теби то звучало. Потребно је разликовати Божију вољу и Божије допуштење. И још ово: Бог човека узима са овога светау најбољем духовном стању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2010 И полако, стрпи се мало... све ће бити одговорено Но, не пада ми напамет да се разговарамо у 01:00, ја сутра имам важан сусрет са Господом. Поздрављам те. Чујемо се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 haha... znao sam da ne smem da se nadam odgovorima na vernickom forumu...Знаш како...почасни плотун се не испаљује глувоме у част.Pucajte, ja i sada drzim cas Само напред...Сизифе.hejtovanje... lepa rec... jer nisam ogranicen srpstvom, bogom, bojom koze, ili nekom drugom gluposti... sloboda koju vernici nemaju talenat da otkriju ...Како је лепо бити ти!?...панегирик у малом - "ти". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука