Милица Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 Ок, ја да обновим градиво :-))) Мада сам у гужви ових дана ... ал само да знам :-)) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 долазим, још неко? 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2010 долазим, још неко? stadaradimНемојте да некога збуни што су тамо ставили моје име као да у то време држим неки курс који се плаћа. Ако то уопште заживи, биће у истом термину, али у другој просторији. Место третирајте само као прилику да седнемо у пристојном амбијенту по нижим ценама него било где у околини. Временом, можда ту покренемо и неке културне активности: предавања, концерти, поетске вечери... Онај део који је кафић, остаће ad infinitum функционалан за необавезно седење. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука