Jump to content

Помоћ у вези руских тагова

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог, браћо и сестре!  pravopop smiley-dance007 crvenilo

Ово ми је прва порука на форуму. До сад сам само читао али ми сада заиста треба помоћ.

Замолили су ме са једног православног интернет радија да им помогнем око избора музике.

Захваљујући драгим пријатељима, набавио сам око 12-так ДВДова углавном руске музике.

Е, ту наступа проблем...

Сва музика, наслови фолдера и све остало су именовани односно таговани у неком руском фонту (или томе слично) али умјесто руских слова ја стално добијам хијероглифе. Такође и мп3 тагови су у потпуности овако означени.

Нпр. овако изгледа наслов једног фолдера: Åáßσá òα¿ßΓ«óá (æóÑΓ½«Ñ òα¿ßΓ«ó« é«ß¬αÑßÑ¡¿Ñ)

Можда сам ово требао да ставим под Компјутери тако да ако админи желе могу да премјесте.

Поздрављам вас све и молим за помоћ ако сте у могућности.

Свако добро од Господа

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ако ти треба духовна музика ево:

https://www.pouke.org/audio.php

Овде имаш триста свашта, уђи у сваки поодфолдер...

имаш овде и целе албуме за преузимање:

https://www.pouke.org/audio.php?cid=522

Подели на овим сајтовима

Хвала брате!

Музике имам заиста много. А и скидао сам раније са ликнова које си ми малоћас предложио.

Проблем је када се скида са руских сајтова. Ти њихови фонтови или шта већ. Ваљда нешто треба подесити на рачунару да би се правилно приказивали. То је проблем.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Хвала брате!

Музике имам заиста много. А и скидао сам раније са ликнова које си ми малоћас предложио.

Проблем је када се скида са руских сајтова. Ти њихови фонтови или шта већ. Ваљда нешто треба подесити на рачунару да би се правилно приказивали. То је проблем.

Предлажем да око подешавања консултујете нашег администратора Меду. То што видите може се решити подешавањем. У питању је руска азбука.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...