Jump to content

Идем за Москву!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Стигао сам из Москве Жив и Здрав  :group111: . Слике за пар дана.

Maki, nemoj samo one smaračke slike zgrada i muzeja. To ima i na internetu kolko voliš.

Daj one tajne što si krišom slikao mobilnim i one iz noćnog kluba!  pravopop

:group111:

То несмем, после ћу имати проблема са Црквом ....  :group111:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат
  Цитат
  Цитат

Стигао сам из Москве Жив и Здрав  :) . Слике за пар дана.

Maki, nemoj samo one smaračke slike zgrada i muzeja. To ima i na internetu kolko voliš.

Daj one tajne što si krišom slikao mobilnim i one iz noćnog kluba!  pravopop

:group111:

То несмем, после ћу имати проблема са Црквом ....  :bla:

:group111:  :group111: 

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Ma nećeš. Uvek imaš ispovest i pokajanje. Bar da imaš šta da kažeš ocu..."Oče bio sam u Moskvi, a tamo...."

Još ako dodaš "Ne bih ja to ništa pričao, nego me neki cigan iz BG nagovorio"...a on će tebi "Mani se takvih ljudi, sve ti je oprošteno"

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Стјепане  жив  био, како  се  упетља  пре  мене? :group111:

pravopop

Na forumu je namešteno da ako piše član koji ima označeno "muški" njegova poruka uvek ide ispred. Ako u isto vreme ili koji minut kasnije piše na istoj temi i član koji ima označeno "ženski". Ipak je ovo pravoslavni forum.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Стјепане  жив  био, како  се  упетља  пре  мене? :group111:

pravopop

Na forumu je namešteno da ako piše član koji ima označeno "muški" njegova poruka uvek ide ispred. Ako u isto vreme ili koji minut kasnije piše na istoj temi i član koji ima označeno "ženski". Ipak je ovo pravoslavni forum.

Ово  је  била  шала, наравно, али нисам  заиста  знала  да  тако  раде  поруке. :group111:

Подели на овим сајтовима

Ali je isto tako podešeno mudrošću onog ko je ovo sve pravio, da žene imaju prednost u slanju poruka na onim ženskim podforumima "kuhinja...draga saveta...izgubila sam kilogram i sada sam opet obukla pantalonice iz srednje škole...i te u tom smislu".

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ali je isto tako podešeno mudrošću onog ko je ovo sve pravio, da žene imaju prednost u slanju poruka na onim ženskim podforumima "kuhinja...draga saveta...izgubila sam kilogram i sada sam opet obukla pantalonice iz srednje škole...i te u tom smislu".

Е баш ми је драго!

Важно је да је моја порука свакако стигла.

Који минут или секунд, зар је битно?

А сада одох да не 4lg1k751spamte-bilo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...