Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Прекосутра, на 5 дана има Европско такмићење у кајаку. Између осталог требају ми неке фразице, и неки водић кад будем слободан шта би посетио, и наравно корисне савете за ово доба у Русији. Касније ћу поставити и где сам смештен итд. Идем аероплејном Скопје-Београд (ваљда)- Москва али још незнам. Можда сам поставио тему на погрешно место. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 :cheesy: 319.gif Javi kako je tamo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Поведи и менеееееееееееееееееееееееееее мооооолим теееееееее :cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Поведи и менеееееееееееееееееееееееееее мооооолим теееееееее Радо би ал неможе bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Прекосутра, на 5 дана има Европско такмићење у кајаку. Између осталог требају ми неке фразице, и неки водић кад будем слободан шта би посетио, и наравно корисне савете за ово доба у Русији. Касније ћу поставити и где сам смештен итд. Идем аероплејном Скопје-Београд (ваљда)- Москва али још незнам. Можда сам поставио тему на погрешно место. Добро пожаловать! Сколько дней Вы планируете пробыть в России? И ещё - Вы первый раз в Москве или уже бывали? (от этого зависит программа, которую можно Вам рекомендовать) Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 1. Красная площадь (метро "Охотный ряд" Сокольнической линии (красного цвета)). Обязательно зайдите в сам Кремль, загляниет в Оружейную палату (билеты продаются в Александровском саду, только не берите с собой объемные сумки и рюкзаки - в Кремль с ними не пустят). Еще бы посоветовала Алмазный фонд - но туда попасть сложно 0110_hahaha Если приедете утром пораньше, то сможете спокойно погулять в Александровском саду, увидеть смену почетного караула у Вечного огня. 2. Храм Христа-Спасителя (метро "Кропоткинская" Сокольнической линии) 3. Старый Арбат (метро "Смоленская" или "Арбатская" Арбатско-Покровской линии (синего цвета)) http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:-U-3RLjEKwncxM:www.mochaloff.ru/vorobievi_gori/7.jpg 4. Смотровая площадка на Воробьевых горах (метро "Воробьевы горы" Сокольнической линии, прямо на мосту над Москвой-рекой, далее поднимаетесь пешком (раньше был эскалатор, но он давно не работает), видите здание МГУ и.... осматриваете Москву с высоты птичьего полета smej.gif http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:oOYVohgOEgS-TM:fc05.deviantart.com/fs32/i/2008/212/d/e/Poklonnaya_Hill_2_by_Sarumian3000.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Qz8QTTpukQD5HM:fc05.deviantart.com/fs32/i/2008/212/d/e/Poklonnaya_Hill_2_by_Sarumian3000.jpg 5. Вечером (именно вечером, когда стемнеет!) - Поклонная гора (метро "Парк Победы" Арбатско-Покровской линии) - музей под открытым небом с военной техникой и красными фонтанами. Увидите Триумфальную арку. Но ,если всё же приедете утром или днём - загляните в Бородинскую панораму - это рядом. 6. Коломенское (метро "Коломенская" Замоскворецкой линии (зелёная ветка))- музей под открытым небом, очень красиво 7. Зоопарк!!!! (метро Баррикадная (Таганско-Краснопресненской (фиолетового цвета) или метро "Краснопресненская" Кольцевой линии). Выходной день - понедельник. И обязательно(!!!) - - на теплоходе по Москве-реке вот по такому маршруту: Увидите все: Кремль, Храм Христа-Спасителя, гостиницу "Украина", Лужники, парк им.Горького Теплоходы ходят весь день, но лучшее время для такой прогулки - вечер. Кстати, конечная остановка (Новоспасский мост) - недалеко от Новоспасского монастыря - старейшего в Москве (XIII век). А в двух трамвайных остановках - Покровский монастырь, где покоятся мощи св.блж.Матроны Московской. Ну вот - если ещё что-нибудь впомню, напишу Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 hvala hvala bighugbighug Ostajem 5 dana. Ovo drugo pitanje ne kapiram http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Благо се теби, са срећом 0110_hahaha bighugbighug ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат hvala hvala bighugbighug Ostajem 5 dana. Ovo drugo pitanje ne kapiram Пита те да ли си већ раније био у Москви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Цитат hvala hvala bighugbighug Ostajem 5 dana. Ovo drugo pitanje ne kapiram Пита те да ли си већ раније био у Москви? Не нисам ово ми је први пут. Преведи 0110_hahaha Цитат Donesi neki pokal, jes' čuo. Шта је то ? 0110_hahaha Цитат Благо се теби, са срећом 0110_hahaha 0110_hahaha hvala hvala hvala http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Цитат Цитат hvala hvala bighugbighug Ostajem 5 dana. Ovo drugo pitanje ne kapiram Пита те да ли си већ раније био у Москви? Не нисам ово ми је први пут. Преведи 0110_hahaha Цитат Donesi neki pokal, jes' čuo. Шта је то ? 0110_hahaha Цитат Благо се теби, са срећом 0110_hahaha 0110_hahaha hvala hvala hvala Наравно, ово што ти је предложила да видиш - ја сам посетила све, нажалост сем Храма. Топла препорука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Еј, Сваре, донеси овде неку лепу фоткицу, ако стигнеш, наравно, 0110_hahaha и нараввно, дивно се проведи! 0110_hahaha 0110_hahaha mense0198626478946378946 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ово је сајт првенства: http://jec2010.kayak-canoe.ru/ Цитат Еј, Сваре, донеси овде неку лепу фоткицу, ако стигнеш, наравно, 0110_hahaha и нараввно, дивно се проведи! 0110_hahaha 0110_hahaha mense0198626478946378946 bighugbighug Важи !!!! 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Dobro, onda donesi jednu medalju.. 4chsmu1 I čuvaj se mladih Ruskinja. smiley-dance007 pravopop slava3Ал ми реците шта значи покал crvenilo http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Цитат Цитат Dobro, onda donesi jednu medalju.. 4chsmu1 I čuvaj se mladih Ruskinja. smiley-dance007 pravopop slava3Ал ми реците шта значи покал crvenilo Исто што и пехар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука