marina Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 :group111: klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 виде у теби потенцијала за таленат којег ниси свестан. dada свако може да боцка смоки на чачкалицу на грађанском isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. Ако , ако ваља се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. Ако , ако ваља се dada Ti naravno nisi jedan od tih ljudi, Mučenikije. t4431 Šalim se, njah. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. :cheesy2: dada t4431 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. :cheesy2: dada t4431 8086.gif Upoznao sam mnoge fine ljude, to jeste. A što si ti srećan? 70A.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. :cheesy2: dada t4431 8086.gif Upoznao sam mnoge fine ljude, to jeste. A što si ti srećan? 70A.gif па ето радујем се што се ти радујеш са нама :mad: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Титова Југославија је и за време ,,ослободилачког" рата, и након њега, једино СПЦ видела као непријатеља јаке Титове Југославије, па су потенцирали и васпитавали просветни кадар у горе цитираном правцу. To se, braticcu, i danas radi u ovoj neokomunistichkoj vlasti. Nastavni kadar koji predaje gradjanskovaspitanje ide na obuke po najelitnijim hotelima i ti isti na najperfidnije nachine odvaraccaju decu od veronauke. Primer: Jedna nasch uchiteljica iz moje schkole kazze ccerki mojih prijatelja: "Jao Jelena zaschto, sine, ne dodjesch kod mene na gradjansko vaspitanje? Mi se tamo igramo, crtamo, pevamo..." A mene što zovu na veronauku? To nema status "najperfidnijeg odvraćanja od građanskog vaspitanja od strane neo-nesekularne vlasti"? Па ти волиш да учиш о вери. Зато си ваљда и овде, забог чега би друго био ? Prvobitno zato što mi je u početku bilo malo dosadno. A sada kad sam upoznao dosta super i divnih ljudi, eto još jednog motiva. Ако , ако ваља се 0102_laugh Ti naravno nisi jedan od tih ljudi, Mučenikije. :cheesy2: Šalim se, njah. greengrin Бозљубљени мој брате klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука