Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 "ko je bezgresan nek prvi baci kamen..." il tako nesto Svi su bezgrešni, samo ako će homoseksualac dobiti kamen u glavu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 A, mozda mi je krivo sto oni slobodno to pokazuju, a ja ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Od kud kod vas dvojice tolika mržnja prema hrišćanstvu..? Čitam ovo što pišete i ne mogu da verujem.... Beban možda tako nije misli... još je mlad i impulsivan... ali svejedno, pogrešno je to što je rekao.... svako je isti pred Bogom, sa svim svojim manama i vrlimama ... i ne treba se radovati ničijoj nesreći.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ne mrzimo mi hrišćanstvo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 To mi je drago da čujem bighugbighug .... Ali dajem ti savet, nemoj govoriti mi, nego govori u svoje ime, jer ovaj drugi sve više mrači li mrači ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Није први пут да се хришћанима пребацује да су лицемјери који се покривају плаштом љубави, увијек је тако било, ту смо да нас гоне, свако ради свој посао, ми трпимо, они прогоне, они се радују у овом - а ми у оном животу, да наравно сви смо грешни, неко каже штошта првенствено из брзоплетости и брзог језика, јер не размишља о својим ријечима, је ли због таквих постова треба са се доноси суд о свим хришћанима? Ја сам сигурна да ће Бебан да размисли о својим ријечима, и увиди њихову тежину - али чиме ћете се ви оправдати? Када само гледате трн у оку брата свога, а брвно из свог не вадите? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ukaži nam na balvan, vadimo ga najsavremenijim buldožerima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 0110_hahaha smej.gif - ova je bila dobra Darko.... Gde si bre Mileva nema te danima? Što te to nema...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Хвала, нисам ја та која ће да вади туђе балване, Бог ће вам свакако указати гдје гријешите, и сами треба да га извадите - иначе ни по чему се не бих разликовала од оних који осуђују и суде другима. Можда звучим преоштро, и извињавам се због тога, само једноставно нисам могла да пронађем мекше ријечи и кажем оно што сам хтјела. Дакле, један пост мој или било чији други - не може да служи никоме као мјерило православља и хришћанства уопште - ето то је моја поента. Праштајте и не замјерите. smej.gif Вокај - била на свадби, кумовала, сад се врнула и одмах реко' да видим шта се ради овдје 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ah da - Darko, eno ti balvana ispok tog oka na avataru ... men se čini piše nešto sa A.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Вокај - била на свадби, кумовала, сад се врнула и одмах реко' да видим шта се ради овдје 0110_hahaha Ovde kod nas sve po starom smej.gif .... Ko zna, možda i nije .... Je si li se fino provela? Hajde pitaću te na pp da ne spamujem temu .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Хвала, нисам ја та која ће да вади туђе балване, Бог ће вам свакако указати гдје гријешите, и сами треба да га извадите - иначе ни по чему се не бих разликовала од оних који осуђују и суде другима. Можда звучим преоштро, и извињавам се због тога, само једноставно нисам могла да пронађем мекше ријечи и кажем оно што сам хтјела. Дакле, један пост мој или било чији други - не може да служи никоме као мјерило православља и хришћанства уопште - ето то је моја поента. Праштајте и не замјерите. smej.gif Вокај - била на свадби, кумовала, сад се врнула и одмах реко' да видим шта се ради овдје 0110_hahaha Mnogo ste bre fini vi vernici. Poštovanje, tetka Mileva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ah da - Darko, eno ti balvana ispok tog oka na avataru ... men se čini piše nešto sa A.... 0110_hahaha Poruka je promenjena. -.- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ovo perverzno zvuči i za jednog ateistu 0110_hahaha .... Again shala .... Traži Darko i daće ti se.... Ozbiljno ovo govorim - nije fraza .... Čudna je i velika moć molitve.... Samo treba lično stupiti u kontakt sa tom "nepoznatom silom" koju mi vernici zovemo lični Bog ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Poštovanje to you too Darko, i ovaj, hajde da prestanemo da spamujemo temu ok? 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука